Fotbal intern

DINAMO. Alt SCANDAL Negoiţă – Dinu! “Dă-mi banii că mă fac de rîs”

DINAMO. La o săptămînă după prima ceartă violentă, Dinu Gheorghe a avut o nouă divergenţă cu patronul Ionuţ Negoiţă după ce acesta nu s-a ţinut de cuvînt în privinţa bugetului de...
23.06.2015 | 00:05
DINAMO Alt SCANDAL Negoita  Dinu Dami banii ca ma fac de ris

DINAMO. La o săptămînă după prima ceartă violentă, Dinu Gheorghe a avut o nouă divergenţă cu patronul Ionuţ Negoiţă după ce acesta nu s-a ţinut de cuvînt în privinţa bugetului de transferuri.

* Lui „Vamă” i s-a promis că poate aduce un jucător cu 12.000 de euro pe lună, doi cu 8.000 şi trei cu 7.000. Patronul s-a sucit: maxim 5.000 euro orice achiziţie!

DINAMO. Ionuţ Negoiţă a reuşit în finalul sezonului trecut o mutare importantă. Patronul de la RIN l-a convins pe Dinu Gheorghe să accepte funcţia de preşedinte la Dinamo. Fostul oficial al Rapidului a declarat în momentul în care a fost instalat la conducerea grupării dinamoviste că echipa va reveni în lupta pentru primele poziţii în clasament. Numai că situaţia s-a schimbat cu 180 de grade în numai o lună. Mai mult, pentru a evidenţia ruptura existentă, finanţatorul lui Dinamo şi preşedintele clubului s-au certat de două ori într-un interval scurt, într-o săptămînă.

TRANSFER NEBUN PENTRU UN ROM N! SE TRANSFERĂ ÎN GRUPELE LIGII CAMPIONILOR

DINAMO. Ultima ceartă între cei doi “grei” din curtea “cîinilor” s-a purtat în urma discuţiei despre venirea unui fundaş central din Portugalia, Admilson Estaline Dias Barros ”Gege”, care a evoluat în sezonul trecut la Maritimo Funchal. Conform surselor FANATIK.RO, Dinu Gheorghe făcuse actele şi transferul era realizat, jucătorul urmînd să cîştige 8000 euro.

“După ce a făcut actele, Dinu Gheorghe s-a trezit că nu se poate ţine de cuvînt. Negoiţă i-a transmis că nu mai poate să îi aloce suma alocată. S-au certat pe teama neseriozităţii lui Negoiţă, iar Dinu ar avea zilele numărate la Dinamo”, au precizat sursele din anturajul lui Dinamo. FANATIK.RO oferă culisele situaţiei dintre cei doi oficiali ai clubului înfiinţat în 1948.

„Vreau pe podium pentru aşa sînt învăţat”

DINAMO. „Am mari speranţe în proiectul pe care mi l-am propus cînd am venit la Dinamo. Pot să spun că din exterior lucrurile se văd într-un fel, iar cînd intri sînt altfel. Pentru mine a fost o surpriză să găsesc un club foarte bine organizat, în care este foarte uşor de lucrat şi sper să mă pliez pe tot ce înseamnă Dinamo astăzi. Vreau să le transmit suporterilor că tot ce facem este pentru a readuce echipa acolo unde a fost şi poate chiar mai mult. Nu vreau să le promit nimic suporterilor, dar îmi propun să terminăm următorul sezon pe podium, pentru că eu aşa sînt învăţat”, declara, în primele zile, noul preşedinte.

DINAMO. 12.000 de euro lunar

DINAMO. Înainte să semneze cu Dinamo, Dinu Gheorghe a avut o înţelegere cu Ionuţ Negoiţă. Patronul cîinilor a fost de acord să-i ofere lui Vamă un buget de transferuri consistent. Astfel, se părea că Dinamo va conta în viitorul sezon în lupta pentru cîştigarea campionatului, deşi clubul nu a ieşit din insolvenţă. În plus, Dinu Gheorghe l-a adus pe Mircea Rednic pe banca tehnică a alb-roşiilor, iar acest lucru urma să fie o garanţie că la Dinamo se vor schimba lucrurile în bine.

KEŞERU SE CERE LA STEAUA! VREA ÎN LIGA CAMPIONILOR

În planul propus de „Vamă” şi Rednic, dinamoviştii trebuiau să plătească salarii de minimum 5.000 de euro pe lună, iar cel mai mare salariu urma să fie de 12.000 de euro. Astfel, Dinu Gheorghe avea voie să plătească trei salarii de 7.000 de euro, două de 8.000 de euro şi unul de 12.000 de euro. Cu aceste contracte trebuia să aducă la Dinamo fotbalişti de valoare care să facă diferenţa. Iniţial, Negoiţă a fost de acord cu planul propus, dar lucrurile s-au schimbat drastic.

Insolvenţa a stricat luna de miere

DINAMO. Amînarea ieşirii din insolvenţă a clubului l-a făcut pe Ionuţ Negoiţă să nu mai respecte ceea ce a promis. Astfel, patronul a avut o discuţie cu Dinu Gheorghe şi i-a transmis că Dinamo nu poate susţine salarii mai mari de 5.000 de euro şi trebuie să regîndească un nou plan de transferuri. Între cei doi a avut loc şi o ceartă, preşedintele dinamovist reproşîndu-i lui Negoiţă că a avut negocieri cu mai mulţi jucători pentru salarii mai mari şi nu poate să se facă de rîs. „Am vorbit cu Gecov, la Rapid avea 7.500, eu nu pot să-i ofer 5.000. Vrei să mă fac de rîs? Trebuie să investeşti dacă vrei performanţă”, a fost mesajul lui Vamă pentru omul de afaceri.

„Vamă” a făcut curăţenie

DINAMO. Ionuţ Negoiţă i-a dat mînă liberă noului preşedinte, care imediat după ce s-a încheiat campionatul a început să facă marea curăţenie. Astfel, Dinamo s-a despărţit de foarte mulţi jucători, în special de cei cu salarii de peste 5.000 de euro. De asemenea, Valentin Lazăr a fost pus pe liber, deşi tot timpul s-a vorbit despre el că este un jucător pe care Dinamo va încasa o sumă consistentă de transfer. Însă evoluţiile modeste din retur i-au făcut pe oficialii dinamovişti să-l pună pe lista de transferuri. Pînă acum, Dinamo a renunţat la mai mult de o echipă.

EXCLUSIV / RĂDOI A DECIS! A RĂMAS ACASĂ! 

S-a pus chiar şi problema ca Ionuţ Negoiţă şi Dinu Gheorghe să se despartă, dar patronul a realizat că momentul este extrem de delicat. Are nevoie acum de „Vamă” ca de aer, pentru că echipa a rămas fără jucători şi e nevoie de relaţiile şi de experienţa noului preşedinte pentru a forma în cel mai scurt timp un lot cu care Dinamo să poată porni măcar sezonul!

11 jucători au plecat pînă acum de la Dinamo

500.000 de euro este preţul pe care îl cere Dinamo pentru transferul lui Vali Lazăr