Fotbal intern

Dinamo, amenințată de un fotbalist al lui Sepsi: ”Iubesc să joc contra lor”

13.02.2021 | 16:50
Dinamo amenintata de un fotbalist al lui Sepsi Iubesc sa joc contra lor
ADVERTISEMENT

Dinamo este amenințată de un fotbalist al lui Sepsi înaintea meciului direct care se va disputa în această seară pe stadionul din Ștefan cel Mare. Anass Achahbar, în vârstă de 27 de ani, a marcat în partida din tur, atunci când Sepsi s-a impus cu scorul de 2-0.

Mijlocașul olandez a evoluat în trecut la Feyenoord și a făcut o comparație între echipele care evoluează în Eredivisie și cele din Liga 1, declarând că îi place să evolueze împotriva lui Dinamo.

ADVERTISEMENT

În meciul tur, Anass Achahbar deși a fost rezervă în partida din tur, a marcat primul gol al celor de la Sepsi în minutul 29. În prezent, echipa sa este pe locul 4 în clasament, cu 34 de puncte acumulate în 21 de partide disputate.

Dinamo, amenințată de un fotbalist al lui Sepsi: ”Iubesc să joc contra lor”

“Dinamo e un club mare din România. Mă uit la TV și văd multe știri despre Dinamo și FCSB. În Olanda avem echipe precum FCSB și Dinamo, le avem pe Ajax, Feyenoord sau PSV. Aș compara Feyenoord cu Dinamo. Pentru că e echipa suporterilor. În schimb, FCSB are mai mulți susținători, cum e Ajax la noi.

ADVERTISEMENT

Care e susținut din mai multe colțuri ale țării. Iubesc să joc împotriva lui Dinamo, e un club cu o istorie bogată, îmi place să joc în astfel de meciuri. E adevărat că acum s-au întâmplat multe la Dinamo, totuși are jucători buni, care cred că pot lăsa deoparte aceste probleme.

Cel mai important lucru e fotbalul, dacă ai rezultate bune, atunci clubul se ridică. Nu-s acum într-o situație bună, dar fac tot posibilul pentru a obține rezultate. Azi, totuși, sper ca Dinamo să aibă parte de un rezultat foarte prost”, a declarat Anass Achahbar pentru GSP.

ADVERTISEMENT

Suporterii lui Dinamo au reușit un nou ”sold-out” pentru partida cu Sepsi

Suporterii lui Dinamo au reușit, din nou, să fie alături de clubul favorit și să îl susțină. Pentru partida contra celor de Sepsi s-au epuizat toate biletele virtuale puse în vânzare, și asta într-un timp record, 52 de ore.

“ÎN 52 DE ORE, Câinii au mai vândut un stadion! 180.000 de bilete vândute de la începutul anului! Suntem gata de meci, gata de luptă, gata de victorie! Pentru licență am pornit de la o datorie de peste 1.200.000€ și prin negocieri, prin bilete vândute, prin înscrieri în DDB și reînnoiri de carduri, AM AJUNS LA MAI PUȚIN DE 800.000€ datorii de acoperit.

ADVERTISEMENT

Stingem datoriile, vom plăti și licența. DOAR FOCUL CÂINILOR NU SE VA STINGE NICIODATĂ! SUNTEM GATA PENTRU AL 5-LEA SOLD OUT! Am dat drumul la bilete pe Arena pentru Dinamo – Viitorul!”, au postat fanii lui Dinamo pe rețele de socializare.

ADVERTISEMENT