Sport

Dinamo, amical cu o echipă din SuperLiga. Când și unde se dispută partida cu Petrolul Ploiești

Dinamo va juca un meci amical în compania celor de la Petrolul Ploiești. Unde și când se disputa partida cu „lupii galbeni”.
22.03.2023 | 17:20
Dinamo amical cu o echipa din SuperLiga Cand si unde se disputa partida cu Petrolul Ploiesti
Dinamo e pe locul 4 în play-off, la 11 puncte de primele două clasate. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Dinamo profită de pauza de două săptămâni prilejuită de meciurile echipelor naționale, iar Ovidiu Burcă a stabilit încă un meci amical pentru „alb-roșii”, care atacă promovarea în SuperLiga.

Dinamo, amical cu Petrolul Ploiești

Echipa lui Ovidiu Burcă încearcă să profite de această mini-vacanță și Ovidiu Burcă a decis să programeze un nou test, după ce în pauza de iarnă antrenorul stabilise nu mai puțin de nouă meciuri amicale.

ADVERTISEMENT

Astfel, în cantonamentul de la Săftica, „alb-roșiii” vor întâlni pe cei de la Petrolul Ploiești. Partida are loc sâmbătă, 24 martie, de la ora 12:00 și se va disputa fără spectatori.

„Câinii” s-au calificat inextremis în play-of-ul Liga 2 Casa Pariurilor și se află pe locul patru, la egalitate de puncte cu FC Buzău și Unirea Dej (32 de puncte) și la 11 puncte de locurile care asigură promovarea directă, ocupate de CSA Steaua și Poli Iași.

ADVERTISEMENT

Dinamo are trei jucători la loturile naționale ale României

Chiar dacă este în Liga 2, Dinamo continuă să dea jucători la loturile naționale de tineret ale României. Astfel, la meciul cu Petrolul vor absenta Denis Oncescu, Costin Amzăr și Ahmed Bani.

Portarul lui Dinamo, fundașul stânga și mijlocașul ofensiv au fost convocați de selecționerul Daniel Pancu la meciurile României U2o cu Norvegia și Portugalia.

ADVERTISEMENT

Ovidiu Burcă e încrezător că Dinamo poate promova: „Se poate întâmpla orice”

Ovidiu Burcă rămâne optimist și după 1-1 cu FC Buzău: „Sunt echilibrate echipele în play-off, se poate întâmpla orice. A început un nou campionat. Puteam învinge Buzăul, am controlat jocul, am pus probleme, ne-au taxat pe contraatac. 

Una peste alta, băieții au jucat bine, trebuie să creștem intensitatea, să ridicăm pregătirea, să jucăm play-offul până la capăt”, a concluzionat antrenorul.

ADVERTISEMENT

După reluarea Ligii 2, Dinamo se deplasează în Ardeal, pentru meciul cu Unirea Dej. Partida va avea loc pe data de 1 aprilie, de la ora 11:00. „Câinii” vor reveni cel mai probabil pe Arcul de Triumf pentru meciul cu Oțelul o săptămână mai târziu.

ADVERTISEMENT