Sport

Dinamo, amical de lux cu Galatasaray: „Au acceptat propunerea noastră!”

Mario Niculae a anunțat că Dinamo va juca un meci amical de lux cu Galatasaray.
09.06.2021 | 21:06
Dinamo, amical de lux cu Galatasaray: „Au acceptat propunerea noastră!”
Dinamo, amical de lux cu Galatasaray: „Au acceptat propunerea noastră!”. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Mario Niculae, managerul lui Dinamo, a vorbit despre situația de la echipa din „Ștefan cel Mare” și a spus că se va face un plan clar pentru sezonul următor.

Totodată, oficialul „câinilor” a vorbit și despre dorința board-ului DDB de a se întâlni cu Ionuț Negoiță, fostul patron, pentru a ajunge la o înțelegere în privința datoriilor pe care echipa le are față de el.

Dinamo va avea un amical de lux cu Galatasaray

Mario Niculae a anunțat că Dinamo va avea un meci amical de lux cu Galatasaray, conducerea turcilor acceptând propunerea „câinilor”: „Pe 27 iunie, la ora 18:00 vom juca un meci amical cu Galatasaray. Și ei se reunesc luni și au acceptat propunerea noastră.

ADVERTISEMENT

Ne-am bucurat mult, am vrut să îl facem și în martie, dar încercăm, ce ține de mine, ce ține de DDB și de suporteri… toată lumea încearcă”.

„Numai datorită fanilor Dinamo a reușit să se salveze. În zilele trecut și în zilele care vor veni se vor face niște alegeri săptămâna viitoare, urmând să aflăm mai multe despre planul pe care clubul îl va urma.

ADVERTISEMENT

Se face o analiză la cum s-ar putea merge înainte sănătos, datoriile sunt foarte mari, iar spaniolii nu au făcut altceva decât să distrugă acest club”, a mai spus Mario Niculae la TV DigiSport.

„O discuție cu domnul Negoiță face parte din planul DDB!”

Mario Niculae a continuat și a vorbit despre planul pe care Dinamo încearcă să îl stabilească pentru următorul sezon, vorbind și despre o discuție cu Ionuț Negoiță, cu privire la datoriile pe care „câinii” le au față de fostul patron, dar a anunțat și ce se va întâmpla cu fotbaliștii care au salarii prea mari:

ADVERTISEMENT

„O discuție cu domnul Negoiță face parte din planul DDB, sunt oameni de afacere care sunt interesați de Dinamo și care sunt impresionați de ce s-a întâmplat la Dinamo în ultimul an.

E nevoie de o persoană potentă financiar, există posibilitatea, dar lumea vrea să vadă ce se întâmplă cu partea spaniolă, ei există doar în acte, nu există vreo comunicare cu ei, nu ai de unde să îi iei”.

ADVERTISEMENT

„Așa cum am spus, urmează la reunirea echpei să purtăm discuții sincere și transparente cu jucătorii în privința contractelor.

Dacă nu ne înțelegem, trebuie să ne despărțim. Știu că sună dureros, dar de unde să mai scoatem astfel de bani”, a mai spus Mario Niculae.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT
A apărut noua revistă Fanatik
  • NOUL FANATIK, prima revistă de sport pe hârtie lucioasă
  • 84 pagini de emoții, la NUMAI 5 lei
A apărut noua revistă Fanatik