DINAMO. Ando nu se teme de campioni: “Au un handicap”

Mirela Apostol   
in Dinamo
21/07/2016, 19:55
DINAMO. Ando nu se teme de campioni: “Au un handicap”

DINAMO. Ioan Andone a prefaţat meciul cu Astra, din prima etapă a Ligii 1 şi este de părere că giurgiuvenii vor avea un handicap la această partidă.

“Şumudică este cel care a strîns echipa în jurul lui şi a fost decisiv în cîştigarea campionatului. Absenţa lui de pe bancă va fi un handicap pentru ei. Niciodată un antrenor secund nu va putea înlocui un principal.

Eu cred că Astra va trata cu seriozitate meciul cu noi. Ar face o mare greşeală dacă n-ar evolua cu cei mai importanţi jucători.

Cel mai important e primul meci şi după aceea cei de la Astra se vor gîndi la meciul cu FC Copenhaga, din Europa League. Este începutul campionatului, va fi al doilea meci oficial pentru ei, jucătorii nu sînt obosiţi”, a spus Andone.

Ştirea MOMENTULUI

Când joacă Simona Halep în semifinale la WTA Cincinnati! S-au stabilit ora de start şi adversara!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×