DINAMO. Andone caută atacant: “Să fie mai bun decît Gnohere!”

Răzvan Scarlat   
in Stiri sportive
03/08/2016, 00:00
DINAMO. Andone caută atacant: “Să fie mai bun decît Gnohere!” GALERIE FOTO

DINAMO. Ioan Andone a declarat într-o emisiune de televiziune că îşi doreşte să aducă la Dinamo încă un vîrf. “Fălcosul” a anunţat ca există unele negocieri şi vrea să aduca un fotbalist de top care să fie titular.

“E clar că mai vreau încă un atacant. Vreau ca să cîştig titlul aşa că am nevoie de un atacant mai bun decît Harlem Gnohere. Sîntem în unele negocieri, sper să se concretizeaze cît mai repede”, a declarat Andone.

DINAMO. Harlem Gnohere este cel mai important atacant din lotul lui Dinamo, dar Ioan Andone anunţă că se bazează şi pe un tînăr surpriză. “Daniel Popa, pe care l-am adus pe da Tîrgovişte este un fotbalist de mare valoare, veţi vedea asta. Este genul de atacant puternic, de careu”, a mai spus Andone.

Ştirea MOMENTULUI

Bogdan Planic nu vrea să plece de la FCSB: “Mă concentrez 100% pe dubla cu Rapid Viena”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×