STEAUA. Andone îi dă de gol! Ce transfer pregătesc roş-albaştrii: “Ştiu că îl vor!”

Răzvan Scarlat   
in Dinamo
23/07/2016, 10:54
STEAUA. Andone îi dă de gol! Ce transfer pregătesc roş-albaştrii: “Ştiu că îl vor!”

STEAUA. Ioan Andone, antrenorul lui Dinamo, a dezvăluit că vicecampioana României încearcă transferul lui Lukasz Szukala. Fundaşul polonez a mai evoluat pentru Steaua în perioada august 2012 – ianuarie 2015.

“Steaua a vîndut pe preţ mare şi bun pentru România, poate cumpăra alţii. Am auzit că vor să-l achiziţioneze pe Szukala, ar fi un transfer foarte bun. Cînd transferi jucători liberi, trebuie să ai noroc. Cine mai aduce pe două milioane de euro?! Calitatea campionatului poate creşte doar prin jucătorii români, să-i punem la treabă!”, a declarat antrenorul “cîinilor”.

STEAUA. În ciuda acestor declaraţii, şansele lui Szukala să ajungă sub comanda lui Reghecampf sînt infime.

STEAUA. În prezent, Szukala este legitimat la Osmanlispor, în Turcia, formaţie pentru care a evoluat doar zece partide sezonul trecut.

Ştirea MOMENTULUI

Chelsea – Arsenal 0-0 live online pe Eurosport. Start de meci!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×