DINAMO. Andone explică de ce a căzut echipa după pauză: “Nu este permis aşa ceva!”

Mirela Apostol   
in Dinamo
12/08/2016, 00:02
DINAMO. Andone explică de ce a căzut echipa după pauză: “Nu este permis aşa ceva!”

DINAMO. Ioan Andone a fost mulţumit de jocul prestat de echipa sa în victoria cu FC Voluntari, scor 2-1, însă nu şi de modul cum s-au prezentat jucătorii după pauză, lucru pentru care i-a şi taxat:

“Am avut prima repriză extraordinară. În a doua am avut probleme, e o istorie care se repetă. Nu este permis să intre aşa în a doua repriză. Am căutat să văd şi alţi jucători. Ei au primă de cîştigarea Cupei Ligii. Mă bucură cele două goluri ale lui Popa, intrarea lui Popescu, Tîrcoveanu a jucat bine. Popa s-a descurcat execlent pentru un meci de debut, are calitate, ştie că trebuie să muncească.

Mai sînt multe meciuri, acum mă gîndesc la cel de luni, care se joacă pe puncte. Va fi un alt meci luni, nu degeaba au dat patru goluri cu Concordia şi Botoşani. Ştiam că Filip poate juca mijlocaş, acesta era postul lui dacă ne reuşea ce ne-am propus. Probabil el va fi titular la primul meci al naţionalei, uitaţă-vă ce concurenţă are pe post, şi nu îi stric eu viitorul”, a spus Ioan Andone.

Ştirea MOMENTULUI

Bogdan Planic nu vrea să plece de la FCSB: “Mă concentrez 100% pe dubla cu Rapid Viena”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×