DINAMO. Andone aduce un super atacant: “Ne-am înţeles!”

Mirela Apostol   
in Stiri sportive
09/08/2016, 00:02
DINAMO. Andone aduce un super atacant: “Ne-am înţeles!”

DINAMO. Trupa lui Ioan Andone a remizat cu CFR Cluj, scor 0-0, iar tehnicianul “cîinilor” a fost nemulţumit de prestaţia jucătorilor săi, care n-au pus atacanţii în valoare. “Fălcosul” a vorbit şi despre venirea lui Mihai Roman, dar şi despre o eventuală plecare a lui Andrei Marc:

“Am dorit să cîştigăm, am regătit meciul pentru asta pentru victorie, dar am întîlnit o echipă bună. Totuşi, noi am avut ocazia meciului, cu Gnohere. Pînă la urmă, rezultatul este echitabil, nicio echipă nu merita să cîştige.

Eu am jucători destui, dar trebuie să înţeleagă fiecare ce are de făcut. Strategia noastră a fost să nu luăm gol, dar am avut alte probleme de transmitere. Nu au ajuns mingile la Roti, Gnohere sau Lazăr. Ei ne-au dominat, dar fără să-şi creeze ocazii de gol. Pînă la urmă trebuie să remediem. Este al treilea meci, ştiu ce am de făcut, trebuie să ne rezolvăm probleme.

Cel mai greu o să fie cel cu Steaua, atunci vom ştii unde sîntrem. Dacă vedem un joc bun al lui Dinamo şi o victorie, ştim ce avem de făcut. Andrei Marc şi Oliva stau în afara lotului, că am jucători pe bancă. De Nistor nu am ce vorbi pînă nu-şi rezolvă litigiul cu Pandurii.

Roman e interesant, un atacant bun, dar nu ştiu în ce condiţii poate să ajungă la noi. Dacă tot îl aducem un an, apoi să putem să-l şi cumpărăm. Jucătorul a acceptat condiţiile, salariul, ne-am înţeles cu el, urmează şi cu NEC. El este un jucător bun şi am nevoie de un jucător ca el. Dacă venea Camora la noi, Filip juca la mijloc. Camora joacă bine, e cel mai bun fundaş stînga din Liga 1. Campionatul din Kazahtan este mai puternic decît cel al României, dar la nivel de echipă naţională sîntem peste ei.

Jucător bun Tănase, s-au întărit cu el. Clubul vrea să mă ajute, dar nu vreau eu să mă rog de jucători. Roman a zis de la primul telefon că da, vreau să vin la Dinamo. Aşa trebuie să vină un jucător aici, nu ne rugăm, că aşa puteam să aduc o grămadă, şi să facă fiţe, cum fac străinii, că-s în România şi gazonul nu e verde. Cine vrea performanţă, o s-o facă cu jucători români. Marc trebuie să aibă răbdare să-i vină rîndul, Mevlja şi Nedelcearu fac un cpulu bun, joacă mai bine cu el. Dacă el vrea să plece…”, a spus Ioan Andone.

Ştirea MOMENTULUI

Soţia lui Julio Baptista e campioană! Silvia Nistal, spanioloaica care va încinge Liga 1 Betano. Galerie foto

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×