DINAMO. Andone a pregătit o MARE surpriză pentru derby-ul cu Steaua

Adrian Dumitru   
in Dinamo
17/08/2016, 11:01
DINAMO. Andone a pregătit o MARE surpriză pentru derby-ul cu Steaua

După umilinţa pe care fanii lui Dinamo i-au pregătit-o rivalilor de la Steaua la meciul cu Manchester City (vezi detalii AICI), a venit rîndul lui Ioan Andone să le pregătească steliştilor o surpriză.

Soluţia oferită de Comisia Naţională de Soluţionare a Litigiilor (CNSL), care au decis ca Dan Nistor să devină liber de contract, i-a oferit cale liberă lui Ionuţ Negoiţă să îl aconteze pe fostul căpitan al Pandurilor.

Dacă şi recursul de miercuri o sa fie favorabil jucătorului, Dinamo urmează să îl legitimeze chiar înainte de meciul cu Steaua. Surpriza, însă, îi aparţine lui Andone, care este tentat să îl folsoească pe Nistor în partida cu trupa lui Reghecampf. Însă decizia finală urmează să fie luată în funcţie de parametrii fizici la care se află fotbalistul în acest moment, ţinînd cont că mijlocaşul de 28 de ani nu s-a mai antrenat într-un cadru organizat în ultimele săptămîni.

Ştirea MOMENTULUI

Când joacă Simona Halep finala de la Cincinnati. Veste bună pentru români!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×