DINAMO. Andone se teme de ilfoveni: “Formează o echipă mai bună faţă de sezonul trecut!”

Răzvan Scarlat   
in Dinamo
14/08/2016, 18:43
DINAMO. Andone se teme de ilfoveni: “Formează o echipă mai bună faţă de sezonul trecut!”

DINAMO. “Cîinii” vor da piept cu FC Voluntari luni, de la ora 21:00, iar Ioan Andone anunţă schimbări în echipa de start faţă de partida din Cupa Ligii, cîştigată de alb-roşii cu scorul de 2-1.

“E greu cînd joci de două ori în patru zile cu aceeaşi echipă. Voluntari se poate mulţumi şi cu egal. Sînt sigur că va intra Cernat, un jucător esenţial pentru ei. Am făcut analiza jocului şi sunt FC Voluntari e mult mai bună decît în sezonul trecut.

Nu avem nici o problemă de lot. Am toţi jucătorii valizi, mai puţin Corbu. Trebuie să jucăm mai bine decît în meciul din Cupa Ligii dacă vrem să cîştigăm. Sîntem în grafic pînă acum, dar mai avem probleme şi sperăm să le rezolvăm.

Vom face schimbări faţă de meciul din Cupa Ligii. O să apără ceva nou sigur. Echipa va reacţiona bine şi vom juca mai bine decît în Cupa Ligii. Ne trebuie cele trei puncte. O să fie un Dinamo care să cîştige meciul”, a spus Andone.

Ştirea MOMENTULUI

Mahlangu a plecat la Ludogoreţ. Dinamo a confirmat Fanatik. Ce salariu va lua mijlocaşul

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×