DINAMO. Andone vrea să “fure” un jucător de la Pandurii! Şi-a depus memoriu

Iuliana Spirache   
in Dinamo
22/07/2016, 09:53
DINAMO. Andone vrea să “fure” un jucător de la Pandurii! Şi-a depus memoriu

DINAMO. Ioan Andone vrea să întărească lotul formaţiei din “Ştefan cel Mare” cu jucători de la Pandurii Tîrgu Jiu.

DINAMO. Tehnicianul “cîinilor” îşi doreşte foarte mult să-l transfere pe Dan Nistor, căpitanul celor de la Pandurii. Fotbalistul ar putea ajunge în “Ştefan cel Mare” din postura de jucător liber de contract, toate acestea după ce jucătorul şi-a depus memoriu la Ligă.

“Ca antrenor, mereu vrei transferuri. Pentru mine, lotul va fi complet cînd voi avea 22 de jucători de cîmp şi 3 portari. Cum să nu îl vreau pe Nistor? Dacă te uiţi la el, vezi unul dintre cei mai buni mijlocaşi din România. Cînd se rezolvă problema lui, putem vorbi. Nu este frumos să vorbim despre el acum. Dacă îşi rezolvă problemele cu Pandurii, eu îl aştept cu braţele deschise”, a spus Andone la un post de televiziune.

1.000.000 de euro este cota lui Nistor, conform transfermarkt.com

Ştirea MOMENTULUI

Carlos Fortes îl acuză pe Gigi Becali că minte. “Nu e adevărat!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×