DINAMO. Andone NU renunţă la EURO atacant: "Aştept răspunsul!"

DINAMO. Ioan Andone a declarat că echipa mai are nevoie de un vîrf, după ce Marcel Essombe a ales să părăsească formaţia din “Ştefan cel Mare”. Tehnicianul “cîinilor” spune că îşi doreşte să aibă sub comandă un atacant străin.

“Ne mai dorim un atacant, sîntem în discuţii cu doi jucători străini. Aşteptăm răspunsul de la un jucător care a prins fazele superioare la Euro. Discutăm de trei săptămîni cu el. E posibil să fie şi Islandez, e posibil orice.

FANATIK.RO a anunţat în exclusivitate cine este atacantul surpriză dorit de Andone. DETALII AICI 

Nu cred că e vreo echipă, din Liga 1, care să nu-l vrea pe Budescu. Ştiu că au fost discuţii între el şi conducerea clubului. Asteptăm răspunsul lui. A spus că caută să-şi rezolve problemele acolo, dar ştiu că a discutat şi cu Astra. Dan Nistor e un jucător foarte bun, e interesant pentru noi, dar este sub contract cu Pandurii”, susţine Andone.

DINAMO. Andone a mai precizat că nu a fost deloc încîntat de atitudinea lui Essombe faţă de club: “Au fost ceva discuţii şi ieri cu Essombe. El e de 30 de zile în România şi nu a făcut nicio mişcare cu noi. Nu cred că e aşa de profesionist încît să se antreneze singur. Noi nu putem ţine un jucător cu forţa. Dacă el nu-şi mai doreşte să joace la Dinamo poate să plece. E posibil să ajungă la Astra.”