DINAMO. Rednic îl bănuieşte de NON COMBAT: “D-aia ai luat roşu?”

Mirela Apostol   
în Stiri sportive
28/10/2015, 00:09
DINAMO. Rednic îl bănuieşte de NON COMBAT: “D-aia ai luat roşu?” GALERIE FOTO

DINAMO. “Haita” lui Mircea Rednic a avut un parte de un meci de coşmar în faţa celor de la CS Universitatea Craiova, care i-au bătut la scor de neprezentare pe “Extenstiv”, iar căpitanul “cîinilor” Paul Anton a fost eliminat după un fault stupid asupra lui Nuno Rocha.

DINAMO. Acum, “cîinii” se pregătesc de meciul cu Pandurii Târgu Jiu din optimile Cupei României, iar Rednic nu se mai poate baza pe Anton, cel care a fost eliminat pe finalul partidei cu oltenii, în minutul 90 pentru un fault într-o zonă nepericuloasă. După meci, la antrenamentul de refacere, Rednic i-a spus căpitanului, mai în glumă, mai în serios:

STEAUA. Rădoi şi-a făcut PRAF jucătorii: „Faceţi clubul de RUŞINE”

“Sper că nu te-ai gîndit la meciul cu Pandurii cînd ai luat roşu”, a fost mesajul “Puriului”, care a fost primit cu un zîmbet încurcat de jucător, conform surselor FANATIK.RO.

STEAUA. Becali, desfiinţat de o legendă! „Oierul e principalul vinovat! N-o fi Marica aşa fomist să se ducă acolo!”

DINAMO. Motivul pentru care Rednic a glumit cu Anton este dat de faptul că mijlocaşul a fost transferat chiar de la Pandurii, contracandidata lui Dinamo din această fază a Cupei României, acolo unde a fost şi căpitan.

STEAUA. Tade, ironic! „Avem nevoie de Messi şi Ronaldo să înscriem şi de un public ca pe Santiago Bernabeu!”

1,3 milioane de euro este cota lui Paul Anton

92 de partide a jucat Anton pentru Pandurii în 2 ani şi jumătate

 

Închide ×