Fotbal intern

Dinamo, anunț despre transferuri! Ce au transmis spaniolii

16.08.2020 | 14:20
Dinamo anunt despre transferuri Ce au transmis spaniolii
ADVERTISEMENT

Dinamo se pregăteşte să intre într-o nouă eră. După multe discuţii şi amânări Ionuţ Negoiţă a reuşit, în sfârşit, să bată palma pentru cedarea clubului unui grup de investitori spanioli.

Noua conducere îşi propune să lucreze pe bazele cele mai profesioniste, motiv pentru care s-a şi luat decizia renunţării la anumite persoane din stafful administrativ în frunte cu Ionel Dănciulescu.

ADVERTISEMENT

Dinamo doreşte să înceapă procesul de revenire în elita fotbalului românesc, în lupta pentru cupele europene, după ce sezonul recent încheiat a supravieţuit în prima ligă doar ca urmare a schimbării sistemului competiţional la 16 echipe.

S-a scris despre sosirile lui Budescu şi Alibec

Evident, după ce s-a luat oarecum surprinzătoarea decizie ca antrenorul Gigi Mulţescu să fie menţinut în funcţie, deşi s-a vorbit fie de revenirea lui Cosmin Contra, fie de aducerea unui tehnician spaniol, următorul obiectiv este alcătuirea unui lot cât mai puternic.

ADVERTISEMENT

Şi au apărut în presă deja speculaţii referitor la sosirea celor două vedete de la Astra Giurgiu, Costică Budescu şi Denis Alibec, o informaţie care a produs multă rumoare la Giurgiu.

Răspunsul noii conduceri a lui Dinamo

Urmare a acestor zvonuri conducerea lui Dinamo a şi pregătit un comunicat de presă, care a fost difuzat, în care se afirmă că echipa din Ştefan cel Mare respectă toate cluburile din prima ligă şi prin urmare nu îşi permite astfel de acţiuni care contravin regulamentelor fotbalului.

ADVERTISEMENT
COMUNICAT DE PRESĂ
București, 16 august 2020. Având în vedere schimbarea recentă a acționarului majoritar în aceste momente premergătoare startului noului sezon competițional, conducerea sportivă a clubului nostru dorește să se adreseze tuturor suporterilor și întregii suflări dinamoviste prin acest comunicat de presă și solicită răbdare, înțelegere și speranță în tot ceea ce înseamnă dezvoltarea unui proiect sportiv foarte interesant și competitiv.

Respect pentru toate cluburile

În acest sens, este de remarcat faptul că lucrăm foarte mult pentru a forma, cât mai curând posibil, o echipă pentru performanță în Ștefan cel Mare, lucru care să ne ofere depline garanții sportive pentru a readuce Dinamo București în locul pe care îl deține în fotbalul românesc prin istorie, prestigiu și tradiție.
În același timp, dorim să profităm de această ocazie pentru a ne exprima, în primul rând, respectul atât față de toate cluburile rivale din România, cât și pentru jucătorii și antrenorii acestora, în special față de cei care activează în Liga 1, și, pe de altă parte, profundul nostru dezacord în ceea ce privește informațiile false apărute în ultimele zile în mass-media despre un presupus interes din partea noastră în angajarea anumitor jucători de la echipe rivale, folosind aceste informații exclusiv în beneficiul terților rău intenționați și cu un scop economic nelegitim.
Doar Dinamo București!