Fotbal intern

Dinamo, anunț oficial de ultimă oră în privința antrenorului. I s-a stabilit soarta lui Jerry Gane. Exclusiv

11.03.2021 | 15:54
Dinamo anunt oficial de ultima ora in privinta antrenorului I sa stabilit soarta lui Jerry Gane Exclusiv
ADVERTISEMENT

Dinamo i-a decis soarta lui Jerry Gane și a făcut un anunț oficial cu privire la activitatea sa ca antrenor al „câinilor”, care se află abia pe locul 13 în Casa Pariurilor Liga 1.

Din ce în ce mai multe voci au vorbit despre înlocuirea lui Ionel Gane cu Gigi Mulțescu, care ar fi varianta preferată de suporterii-acționari din DDB. S-a vorbit și despre Mircea Rednic, care ar fi refuzat o propunere din partea lui Dinamo, în timp ce Dario Bonetti ar fi și el pe lista înlocuitorilor.

ADVERTISEMENT

Jerry Gane a fost extrem de afectat de ultimul scandal de la Dinamo anunțat în exclusivitate de FANATIK, și a declarat că în câteva luni la Dinamo a trăit cele mai dificile momente din cariera de antrenor.

Dinamo i-a stabilit soarta lui Jerry Gane. Constantin Eftimescu: „Are girul nostru în continuare!”

Constantin Eftimescu, președintele Consiliului de Administrație al lui Dinamo a declarat în exclusivitate pentru FANATIK că Jerry Gane va rămâne antrenorul principal al „câinilor”, iar conducerea clubului are încredere că acesta poate îndrepta situația în clasament: „Jerry Gane are girul nostru în continuare!”, a spus fosta mare glorie din Ștefan cel Mare.

ADVERTISEMENT

Oficialul clubului din Șoseaua Ștefan cel Mare a dezmințit pentru FANATIK ideea că Gheorghe Mulțescu ar urma să preia postul lui Jerry Gane și a precizat că vorbește des cu „SMURD-ul” însă nu s-a pus niciodată problema: „Eu cu Gigi Mulțescu nu am vorbit decât altfel de probleme. Nu cunosc nimic legat de venirea sa pe banca lui Dinamo. Nu s-a pus problema”, a spus clar și răspicat președinte lui Dinamo.

Jerry Gane parcă e „blestemat” ca antrenor, majoritatea cluburilor pe care le-a antrenat au trecut prin niște situații incredbile de la retrogradare și probleme financiare și până la desființare.

ADVERTISEMENT

Jerry Gane însă a ajuns la capătul puterilor: „Ce am trăit din vară și până acum la Dinamo e ceva ieșit din comun!”

Jerry Gane a declarat că este pur și simplu bulversat de tot ceea ce a trăit la Dinamo în doar câteva luni de zile și consideră că tot ceea ce putea să apară mai rău la club deja s-a întâmplat: „Incredibil! Incredibil! Incredibil! Ce am trăit din vară și până acum la Dinamo e ceva ieșit din comun, aproape că nu mai are ce să se întâmple deosebit fiindcă toate au avut deja loc la Dinamo”, a fost strigătul disperat al olteanului de pe banca alb-roșiilor.

Antrenorul „câinilor” consideră că Magaye Gueye a adus un prejudiciu de imagine clubului Dinamo, iar acest scandal vine cum nu se poate mai prost pentru Dinamo, mai ales că echipa are probleme în atac după accidentarea lui Nemec, iar acum tocmai a mai pierdut un jucător: „La nivel de imagine nu e bine deloc pentru Dinamo”, a mai spus Gane pentru aceeași sursă.

ADVERTISEMENT

FANATIK a consultat un avocat și a aflat ce riscă atacantul francez al lui Dinamo din punct de vedere penal. Ba, mai mult, tot site-ul nostru a prezentat în exclusivitate primile deciziile luate de conducerea clubului împotriva lui Magaye Gueye.

  • 30 iunie 2022 e data la care îi expiră contractul lui Jerry Gane cu Dinamo
  • 0,53 luni a petrecut antrenorul în medie pe banca echipelor pe care le-a pregătit
ADVERTISEMENT