Sport

Dinamo, anunț optimist după ce a fost umilită de Oțelul. „Sper să mai facem patru transferuri”

Dinamo, prin vocea lui Vlad Iacob, administratorul special al lui Dinamo, a făcut un anunț optimist după umilința suferită în duelul cu Oțelul Galați, scor 1-3.
16.08.2022 | 20:46
Dinamo anunt optimist dupa ce a fost umilita de Otelul Sper sa mai facem patru transferuri
Dinamo, anunț optimist după ce a fost umilită de Oțelul. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Vlad Iacob le cere fanilor „câinilor” să fie răbdători și îi anunță că speră să mai aducă încă patru jucători la echipă, care să schimbe fața formației.

Dinamo, anunț optimist după ce a fost umilită de Oțelul

Dinamo a suferit prima înfrângere din istorie în Liga 2, chiar în etapa 2 împotriva Oțelului Galați, iar Vlad Iacob a avut un mesaj pentru fanii echipei.

ADVERTISEMENT

Administratorul special al lui Dinamo anunță noi transferuri la echipă și le cere fanilor să aibă în continuare răbdare, ținând cont de felul în care s-au gestionat lucrurile în ultima perioadă la clubul din „Ștefan cel Mare”:

„E foarte mare dezamăgirea, mai ales că i-am avut pe fani alături. Au fost goluri primite pe momente individuale.

ADVERTISEMENT

Nu am avut extraordinar de mult timp și îi rog pe fani să fie răbdători. Ovidiu e ultimul antrenor venit la o echipă din Liga 2”.

„Săptămâna asta vom anunța și noi transferuri, doi sau trei și promitem că vom arăta mai bine de săptămâna viitoare. Eu sper să mai facem patru transferuri”, a mai spus Vlad Iacob la finalul meciului.

ADVERTISEMENT

Ovidiu Burcă, dezamăgit după înfrângerea cu Oțelul Galați

Ovidiu Burcă, antrenorul lui Dinamo, a fost dezamăgit după înfrângerea suferită în fața Oțelului, spunând că echipa este departe de ceea ce trebuie să arate. Ovidiu Burcă a acordat și un interviu în exclusivitate pentru FANATIK, în care a vorbit despre problemele de la club.

În plus, antrenorul „câinilor” s-a resemnat și a vorbit despre lotul pe care îl are la dispoziție, rezumându-se în a declara că știe la ce s-a înhămat în momentul în care a semnat contractul cu Dinamo.

ADVERTISEMENT

„Tot sperăm că după ce s-a întâmplat în ultimii ani, după retrogradarea asta nenorocită, stabilizăm lucrurile. Și iluziile astea trebuie să aibă un fundament. 

Nu vreau să vorbesc despre ce a fost înaintea mea. Pot să spun doar că trebuie să rămânem echilibrați. Am jucat fără personalitate, avem foarte mulți jucători tineri, așa se călesc.

Din păcate, ăsta e clubul, istoria te îndeamnă să câștigi fiecare meci, iar oamenii asta vor. Ori reziști la presiunea asta, ori nu. Suntem departe de ceea ce trebuie să arătăm!”, a spus antrenorul „câinilor”.

ADVERTISEMENT