Fotbal intern

Dinamo anunță întăriri după eșecul cu FCSB: ”Aducem unul sau doi jucători”

04.02.2021 | 10:05
Dinamo anunta intariri dupa esecul cu FCSB Aducem unul sau doi jucatori
ADVERTISEMENT

Managerul sportiv al clubului Dinamo București, Marius Nicolae, a anunțat după eșecul cu FCSB că lotul va fi întărit, iar Jerry Gane va avea în curând la dispoziție încă doi jucători.

”Câinii” au pierdut în fața rivalilor, scor 0-1, după un meci modest în care elevii lui Toni Petrea au dominat autoritar jocul.

ADVERTISEMENT

La finalul întâlnirii, Jerry Gane a analizat prestaţia jucătorilor săi şi a susţinut că aceştia au intrat mai slab în partidă, însă au echilibrat jocul pe parcurs.

După eșecul cu FCSB, Dinamo vrea să se întărească

”Mai avem nevoie de jucători! Sperăm să reușim săptămâna asta să aducem unul sau doi jucători și să încercăm să arătăm mai bine. Vrem să ne luăm revanșa cu FCSB în meciul din Cupă și sperăm să aducem un fotbalist de valoare și bine pregătit până la acel meci”, a declarat Marius Nicolae despre întăririle de la Dinamo după eșecul cu FCSB.

ADVERTISEMENT

”Iarna e greu să aduci jucători liberi. Dacă sunt liberi din vară, nu ai destul timp ca să îi pregătești. Cine e liber acum e clar că are o problemă. Sau te gândești să împrumuți. Încercăm. Sper ca în două sau trei zile să avem doi jucători noi la echipă.

Vrem jucători pe postul de portar și în compartimentul ofensiv. Nu putem să cerem răbdare pentru că nu avem timp. Din punct de vedere financiar, lucrurile sunt pe un drum bun datorită celor din DDB și a sponsorilor”, a mai spus oficialul ”câinilor”.

ADVERTISEMENT

”Câinii” încă visează la play-off

Managerul sportiv al celor de la Dinamo nu a fost încântat de ce a văzut la derby: ”Din tribună, a fost un meci destul de urât, cu un joc încâlcit. FCSB este o echipă foarte puternică. Trebuie să fii foarte bine pregătit ca să îi ții piept și să nu faci greșeli. Din păcate, nu am luat niciun punct. Dar nu prea avem timp să ne plângem”.

Pentru Dinamo urmează meciul de campionat cu Universitatea Craiova, iar antrenorul Ionel Gane nu-i va avea la dispoziție pe Steliano Filip și Paul Anton, ambii suspendați. Fundașul a luat roșu în derby-ul cu FCSB, în timp ce mijlocașul a ajuns la patru cartonașe galbene.

ADVERTISEMENT

În ciuda eșecului din ”Derby de România”, jucătorii dinamoviști nu renunță la luptă și speră că vor putea prinde play-off-ul, mai ales că sunt la doar trei puncte în spatele Chindiei Târgoviște, ocupanta locului șase.

ADVERTISEMENT