Sport

Diego Capel nu mai semnează cu Dinamo. Anunțul lui Pablo Cortacero

27.09.2020 | 22:40
Diego Capel nu mai semneaza cu Dinamo Anuntul lui Pablo Cortacero
ADVERTISEMENT

Dinamoviștii pot da o lovitură pe piața transferurilor. Diego Capel (32 de ani) jucător care a cucerit două Cupe UEFA cu FC Sevilla poate semna cu Dinamo și ar deveni unul dintre cei mai titrați jucători din campionatul României din toate timpurile.

Extrema stângă este jucător liber de contract de la startul lunii iulie și poate ajunge în Ștefan cel Mare să întărească echipa preluată de spanioli. Din informațiile FANATIK, Cosmin Contra nu s-a hotărât încă dacă îl va transfera pe Diego Capel și vrea să îl mai testeze în câteva ședințe de pregătire înainte de a semna contractul.

ADVERTISEMENT

Fostul fotbalist al Sevilliei mai are în palamares trofee și cu Sporting Lisabona sau Anderlecht.

UPDATE, 27 setepmbrie, ora 22:45 / Diego Capel nu mai semnează cu Dinamo. Pablo Cortacero, finanțatorul clubului, a făcut anunțul în această seară. „S-a spus că Diego Capel a semnat și nu este așa, Diego Capel nu a avut echipă, a jucat ultima dată în Malta, a fost în probe la Dinamo, s-a antrenat bine, dar atât Rufo Collado cât și cei care se ocupă de echipă la nivel tehnic nu au considerat că e suficient de pregătit să o ajute acum pe Dinamo. Diego a plecat ieri, și-a luat la revedere. A fost o decizie dură, dar mai aducem trei jucători pe trei posturi importante care trebuie să fie pregătiți să ne ajute acum”, a declarat Cortacero potrivit DoarDinamo.ro.

20.000 de euro va încasa la Dinamo

El va ajunge la Dinamo pentru a-i duce pe ”câini” în play-off și chiar în competiția pentru podium. Ultima echipă pentru care a jucat Capel este Birkirkara din Malta. El a plecat de acolo vara aceasta după ce a evoluat pentru ei o jumătate de an.

ADVERTISEMENT

Conform celor de la site-ul GSP.ro, fotbalistul va câștiga mai mult de 20.000 de euro la echipa dinamovistă. În acest moment, se pun la punct ultimele detalii.

Capel a fost văzut drept o speranță a spaniolilor. El a bifat convocări la toate reprezentativele țării sale. A fost convocat de două ori și în naționala mare a Spaniei după ce aceasta a câștigat Campionatul European din 2008.

ADVERTISEMENT

Câte trofee are în palmares spaniolul

În stagiunea 2009-2010 din Liga Campionilor, fotbalistul a evoluat pentru Sevilla în partidele cu Unirea Urziceni din grupele competiției (1-0 pentru spanioli în deplasare, 2-0 în Spania).

Capel a câștigat a doua competiție intercluburi în 2006 și 2007, în total a cucerit opt trofee. 16 partide a strâns fotbalistul în Liga Campionilor (a reușit o pasă de gol). Totodată are și 31 de meciuri în Europa League în care a dat două goluri și a reușit două pase decisive.

ADVERTISEMENT

Acum spaniolul este cotat la 335.000 de euro pe site-urile de specialitate. 127 de jocuri a bifat Capel în campionatul Spaniei și are 6 reușite și 12 pase de gol.

Dinamo s-a impus în ultima etapă din Casa Pariurilor Liga 1 în deplasare cu cei de la Gaz Metan Mediaș cu 3-1. Bucureștenii au sărbătorit succesul în vestiar.

 

ADVERTISEMENT