Fotbal intern

Dinamo, aproape să scape de Ionuț Șerban: „Avem litigiu, o să îl câștigăm. Clauza este aberantă”. Negoiță dă vina pe Anghelache: „I-a zis Bălănescu de atâtea ori”

24.01.2020 | 10:30
Dinamo aproape sa scape de Ionut Serban Avem litigiu o sa il castigam Clauza este aberanta Negoita da vina pe Anghelache Ia zis Balanescu de atatea ori
ADVERTISEMENT

Ionuț Negoiță a dezvăluit că Dinamo este aproape să scape de Ionuț Șerban, jucător pentru care, în cazul unei rezilieri a contractului, trebuie să-i plătească 1.000.000 de euro lui Vasile Șiman, fostul patron de la Sportul Studențesc. Negoiță susține că Dinamo este în proces pentru a rezolva cazul lui Șerban, iar Constantin Anghelache este responsabil pentru clauza inedită din contract.

Clauza din contractul lui Ionuț Șerban cu Dinamo

Ionuț Șerban a fost adus de Dinamo de la Sportul Stundențesc în septembrie 2013, iar în contractul jucătorului se află probabil cea mai inedită clauză din fotbalul românesc, conform căreia clubul „alb-roșu” trebuie să îi plătească lui Vasile Șiman 1.000.000 de euro dacă îl dă afară pe Șerban sau înțelegerea se încheie din motive care nu țin de fotbalist.

ADVERTISEMENT

Ionuț Negoiță declară că fostul președinte Constantin Anghelache este responsabilul pentru contractul lui Ionuț Șerban, dar situația fotbalistului se va rezolva în curând, după un proces.

Bălănescu îi spunea lui Anghelache despre clauza aia că nu e în regulă. Despre clauza Șerban este vorba. Dar el avea drept de semnătură, nu a vrut să asculte, zicea că se interpretează altfel. Acum oricum avem litigiu și o să câștigăm. Pentru că e aberantă acea clauză”, a declarat Ionuț Negoiță la Gsp.

ADVERTISEMENT

Cel mai mare regret din perioada de la Dinamo

Mandatul lui Ionuț Negoiță la conducerea clubului Dinamo se apropie de final, iar omul de afaceri dezvăluie că unul dintre cele mai mari regrete pe care le are este legat de transferurile lui Harlem Gnohere și Dan Nistor la FCSB, pe care le-a refuzat, cel puțin la prima ofertă în cazul francezului, din cauza insistențelor suporterilor.

Dacă ar fi s-o iau strict business, cea mai mare greșeală a fost că am luat-o pe Dinamo. Fiind și perioadă de criză atunci, puteam să fac mult mai multe cu acei bani. Dar mă reinventez.

ADVERTISEMENT

Îmi pare rău că am cedat la insistențele suporterilor și că nu i-am vândut pe Gnohere și pe Nistor. Dar am vrut să evit discuții că vinde Negoiță la FCSB”, susține Negoiță.

Ionuț Negoiță a preluat pachetul de majoritar de acțiuni la Dinamo în urmă cu șapte ani și jumătate, perioadă în care echipa a câștigat un singur trofeu, Cupa Ligii în 2017.

ADVERTISEMENT