Sport

Dinamo, aprope să-și vândă un jucător important în Serie A: ”Poate fi o achiziţie low cost”

Dinamo s-a salvat in extremis de la retrogradare, dar situația financiară este în continuate precară și un jucător im portant ar putea fi cedat în Serie A.
24.05.2021 | 10:04
Dinamo aprope sasi vanda un jucator important in Serie A Poate fi o achizitie low cost
ADVERTISEMENT

Constantin Eftimescu a declarat pentru FANATIK că problemele cu banii la Dinamo continuă să pună bețe roate clubului, care nu poate construi o strategie clară pentru sezonul viitor.

Despre salariile de la Dinamo a vorbit și directorul sportiv  Mario Nicolae, care a spus foarte clar că plafonul salarial actual nu poate fi menținut.

ADVERTISEMENT

Un jucător de la Dinamo poate prinde transferul vieții în Serie A

În aceste condiții, mai mulți jucători importanți vor pleca în această vară de Dinamo, iar unul dintre ei este fundașul Ricardo Grigore care ar urma să ajungă în Serie A.

Conform site-ului centotrentuno.com, jucătorul în vârstă de 22 de ani este urmărit de mai mult timp de Cagliari și sunt șanse destul de mari ca el să ajungă să fie coleg cu Răzvan Marin.

ADVERTISEMENT

”Ricardo Grigore este de mai multă vreme în atenţia lui Cagliari şi, având în vedere situaţia economică a echipei sale, Dinamo, poate fi o achiziţie low cost. Mai are de lucrat tehnic şi tactic, dar reprezintă o investiţie clasică, fără mari riscuri”, au scris jurnaliștii.

Fundașul trebuia să ajungă la Cagliari de mai mult timp

Sursa citată notează că jucătorul dinamovist are marele avantaj că poate evolua pe mai multe posturi și la doar 22 de ani poate să aibă o crește importantă. Ricardo Grigore este la bază fundaș central, dar la nevoie poate fi folosit și apărător stânga sau mijlocaș defensiv.

ADVERTISEMENT

În plus, Gabi Răduță, fostul șef al academiei lui Dinamo, anunța acum două luni că ”Rici” ar fi trebuit să ajungă de mai mult timp în Sardinia, dar mutarea a fost blocată o perioadă din cauza pandemiei de coronavirus.

”Fără această pandemie, Ricardo Grigore ar fi fost deja la Cagliari. Negocierile ajunseseră undeva la 80-90%”, este declarația lui Răduță.

ADVERTISEMENT

Grigore, pus la zid după o petrecere cu manele

FANATIK a anunțat în exclusivitate în februarie că Ricardo Grigore și-a depus memoriu, dar și motivul pentru care el nu poate deveni liber de contract. Fundașul ”câinilor” a jucat destul de puțin în acest an, iar absența sa a fost pusă pe faptul că nu a ajuns la o înțelegere cu fanii din DDB pentru reeșalonarea datoriei.

Pe 7 aprilie, în ziua în care a împlinit 22 de ani, fundașul dinamovist a dat o petrecere cu lăutari și manele, la care au participat mai mulți colegi de echipă. Plătiți de luni bune doar din donațiile suporterilor, fotbaliștii prezenți la petrecere au aruncat cu bani în lăutari, spre stupefacția celor care au făcut eforturi uriașe pentru a achita salariile jucătorilor.

Președintele lui Dinamo, Constantin Eftimescu, a declarat în exclusivitate pentru FANATIK că a fost extrem de dezamăgit de atitudinea jucătorilor și a fost suprins că „inculpații” nu au primit nicio sancțiune.

ADVERTISEMENT