Fotbal intern

Dinamo ar putea fi programată să joace vineri. Prim ”11” inedit pentru ”câini” după cazurile de Covid

21.07.2020 | 18:21
Dinamo ar putea fi programata sa joace vineri Prim 11 inedit pentru caini dupa cazurile de Covid
ADVERTISEMENT

Dinamo București este echipa cea mai afectată de cazurile de Covid-19 din Casa Pariurilor Liga 1, dar LPF ar putea să o programeze să joace vineri, 24 iulie.

”Câinii” au urma să joace meciul de pe teren propriu cu FC Hermannstadt, din etapa a 11-a a play-out-ului, în ciuda faptului că se confruntă cu 16 cazuri de coronavirus.

ADVERTISEMENT

Oficialii LPF încearcă să-i forțeze pe dinamoviști să se prezinte la această întâlnire, deși există nouă jucători de la prima echipă și patru juniori infectați, deoarece își doresc să încheie pe teren actualul sezon.

Meciul Dinamo – Hermannstadt ar putea fi programat vineri

În cazul în care partida Dinamo – Hermannstadt, din etapa a 11-a a play-out-ului va fi programată pentru vineri, 24 iulie, ora 20:30, așa cum se zvonește, noul antrenor al ”câinilor”, Gigi Mulțescu, va fi nevoit să alinieze o formulă de echipă inedită.

ADVERTISEMENT

Fără a se putea baza pe infectații Valentin Lazăr, Mihai Popescu, Ștefan Fara, Mattia Montini, Diego Fabbrini, Andrei Sin, Filip Mrzljak, Ricardo Grigore și Alexandru Răuță, ”SMURD”-ul va avea viață grea pentru a găsi un ”11” competitiv.

Echipa de start a lui Dinamo în acest condiții ar putea arăta astfel: Straton – Sorescu, Puljic, Ehmann, Skovajsa – I. Șerban, N’Diaye – Bani, Neicuțescu, Moldoveanu – D. Popa. Și dacă primul ”11” este cât de cât viabil, banca de rezerve va fi plină de puști.

ADVERTISEMENT

Situația și mai dificilă pentru Dinamo este că are cele mai multe restanțe din play-oout și va trebui să joace din trei în trei zile cu acest lot decimat. Următorul joc ar fi luni, 27 iulie, în deplasare cu Hermannstadt, restanța din etapa a patra, iar apoi, trei zile mai târziu ar urma restanța dde acasă cu Chindia Târgoviște, din runda a treia.

FANATIK l-a contactat pe Gigi ”SMURD” Mulțescu și a aflat, în exclusivitate, de la acesta ce face un antrenor cu o echipă decimată, cu amenințarea permanentă a coronavirusului, cât mai are de gând să se chinuie să scoată echipa dintr-o situație ce pare fără ieșire…

ADVERTISEMENT