Sport

Anunțul momentului pentru Dinamo! „Câinii” ar putea să scape de problemele financiare: „Sunt în negocieri cu un investitor puternic, de afară!”. Exclusiv

Florin Prunea, fostul manager general de la Dinamo, a dezvăluit, în exclusivitate, pentru FANATIK, faptul că formația roș-albă se află în negocieri avansate cu un investitor din străinătate.
23.08.2021 | 20:39
Anuntul momentului pentru Dinamo Cainii ar putea sa scape de problemele financiare Sunt in negocieri cu un investitor puternic de afara Exclusiv
Anunțul momentului pentru Dinamo! „Câinii” ar putea să scape de problemele financiare: „Sunt în negocieri cu un investitor puternic, de afară!”. Exclusiv
ADVERTISEMENT

În prezent, Dinamo trece prin momente crunte, din punct de vedere financiar. Astfel că, venirea unui investitor ar reprezenta o „gură de aer” pentru clubul din „Ștefan cel Mare”.

Dinamo ar putea să scape de problemele financiare

Florin Prunea a declarat faptul că Dinamo se află în negocieri avansate cu un investitor străin.

Fostul oficial din „Ștefan cel Mare” susține că venirea investitorului depinde de planul de organizare al clubului.

ADVERTISEMENT

„Din câte știu eu, Dinamo este în negocieri cu un investitor puternic, de afară. Sunt în negocieri foarte avansate. Totul depinde de planul de organizare, pentru că, acuma, se va vedea adevărul.

Cum e viața asta, în tot răul e și un bine, în sensul că, în planul de organizare, sunt toți creditorii trecuți. Acolo apar datoriile adevărate, nu ce a preluat Cortacero”, a declarat Florin Prunea, în exclusivitate, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Întrebat dacă investitorul străin dorește să cumpere acțiunile de la Dinamo, Florin Prunea a răspuns: „E o discuție și aici, pentru că nu se știe unde sunt acțiunile. Nu este așa (n.r. că acțiunile sunt la Dorin Șerdean). Se pare că preluarea a fost făcută ilegal, de când au preluat de la Negoiță. Și aici este o problemă”.

În același timp, Florin Prunea semnalează faptul că este important ca Dinamo să scape de interdicția la transferuri, înainte ca perioada de mercato să se încheie.

ADVERTISEMENT

„Important este ca această interdicție să se ridice în perioada de transferuri, dar până nu plătești… La Dinamo este foarte simplu. Semnătura pe contractele jucătorilor spanioli, cine a pus-o? Ăla trebuie să răspundă.

Am văzut și poziția domnului Mureșan, și a lui Răzvan Zăvăleanu: «Domne, când ne vom îndrepta împotriva lor». Nu domne, cine a semnat contractele, ăla trebuie să răspundă.

ADVERTISEMENT

Ăia n-au semnat de capul lor (n.r. jucătorii spanioli), a avut cineva drept de semnătură, la vremea respectivă. Cine a semnat contractele alea? Ăla trebuie să răspundă, nu altcineva, nu Cortacero, nu cine mai era pe acolo.

N-au nicio vină oamenii care sunt acuma. Ei încearcă să salveze”, a mai spus Florin Prunea.

ADVERTISEMENT