Fotbal intern

A luat eventul cu Dinamo şi acum îi face praf! “Cel mai slab lot din istoria clubului!”

Un antrenor care a câştigat eventul cu Dinamo vorbeşte despre dezastrul de la club. Care e vina lui Ionuţ Negoiţă
09.03.2018 | 16:19
A luat eventul cu Dinamo si acum ii face praf Cel mai slab lot din istoria clubului
ADVERTISEMENT

Ion Marin nu înţelege cum s-a ajuns la situaţia care este în acest moment la Dinamo. Tehnicianul care are în palmares Cupa României şi titlul cu Dinamo în 2002 spune că jucătorii pe care îi au roş-albii în acest moment sunt cei mai slabi din istoria clubului! 

”Fanii lui Dinamo erau obişnuiţi cu rezultate, cu performanţe, cu jucători la echipa naţională, aşa că acum este o mare ruşine că am ajuns să ne luptăm la retrogradare. Va fi dificil şi acest play-out. Să te ferească Dumnezeu ca echipa să-şi piardă controlul şi să ajungi să te baţi la ultimele locuri. Actualul lot este cel mai slab din istoria lui Dinamo”, a spus tehnicianul la o televiziune de sport. 

ADVERTISEMENT

“Nu spui niciodată că vrei să vinzi clubul!”

Marin este de părere că o parte din vină îi e “rezervată” şi lui Ionuţ Negoiţă, pentru că acesta a impus o stare de “provizorat” la formaţia din Ştefan cel Mare, mai ales prin faptul că a adus jucători doar pentru câteva luni. 

“Eu sper ca aceşti jucători care au venit, să joace pentru echipă. Poţi să faci un transfer, clubul să aibă un obiectiv, jucătorul alt obiectiv şi să nu-l intereseze de obiectivul clubului ci de cel personal. Se pregăteşte cu echipa, mai joacă un meci, două trei, trece timpul şi pleacă peste 5 luni la alt club. I-aş dori implicaţi pe aceşti jucători în obiectivul clubului. Pe altă parte cum aş fi putut să-i fac contract mai mare de 6 luni lui Torje când eu vreau să vând clubul. De ce să mă încarc? Este o problemă. Revenim la ce s-a făcut anterior. Nu vinzi cei mai buni jucători şi nu spui niciodată că vrei să vinzi clubul”, a mai spus Ion Marin. 

ADVERTISEMENT