Fotbal intern

Dinamo are înlocuitor pentru Dan Nistor! Propunerea făcută în direct, la TV: “Call me”

22.08.2018 | 13:33
Dinamo are inlocuitor pentru Dan Nistor Propunerea facuta in direct la TV Call me

Dinamo are înlocuitor pentru Dan Nistor, după ce Florin Manea a propus un jucător pentru formaţia din Ştefan cel Mare, în direct, din studioul unei televiziuni de sport. Agentul de jucători i-a transmis lui Ionuţ Negoiţă că-l poate ceda liniştit pe “decar” la FCSB, pentru că a găsit jucătorul care îl poate substitui pe acesta în echipă.

Florin Manea spune că jucătorul care aparţine de Birmingham poate fi împrumutat la FC Dinamo Bucureşti cu costuri minime, urmând ca echipa din Championship să-i achite acestuia salariul integral.

Dinamo are înlocuitor pentru Dan Nistor

Dacă FCSB ar da 750.00 de euro și pe Qaka, eu l-aș da pe Nistor. Cu banii aceștia iei jucători foarte buni. Dacă șefii lui Dinamo mă caută, le aduc eu un jucător bun, pe Diego Fabbrini. Are meciuri în Italia, Spania și Anglia. Vine pe costuri mai mici decât Nistor, îi plătește Birmingham salariul. E de cinci ori mai bun ca Nistor. Call me!”, a declarat Florin Manea la Pro X.

Jucătorul care îl poate substitui pe Nistor la Dinamo se numeşte Diego Fabbrini şi s-a născut pe 31 iulie 1990, la San Giuliano Terme, în Italia. A început fotbalul la Empoli şi a fost promovat apoi la echipa mare a clubului. A mai jucat la Udinese Calcio, US Palermo, Watford, Siena, Millwall, Middlesbrough, Birmingham, Spezia Calcio şi Real Ovideo. Mijlocaşul are 28 de ani şi poate evolua în oricare dintre benzi, fiind cotat de site-urile de specialitate la 1.000.000 de euro.

Dinamo are înlocuitor pentru Dan Nistor. Florin Manea l-a propus pe Diego Fabbrini

Gigi Becali îl vrea pe Nistor

“Decarul” lui FC Dinamo Bucureşti este dorit cu insistenţă de Gigi Becali la FCSB, care este decis să-i achite lui Dinamo suma de 500.000 de euro plus pe Kamer Qaka: “Nu mi-a răspuns deloc. Nu acceptă schimbul. I-am zis iniţial 500.000 de euro sau Qaka şi bani. Azi, spun 500.000 de euro plus Qaka, pe care am dat 400.000 de euro. A zis că o să aibă probleme cu fanii. Dar de ce să aibă probleme? Ia un fotbalist de 23 de ani pentru unul de 30 de ani şi mai ia şi bani! Nu îi fac eu calculele lui Negoiţă, dar… La campionat nu ai cum să tragi. Din play-off nu ai cum să ieşi, pentru că sunt echipe prea slabe în rest. Adică Steaua, Craiova, CFR Cluj, Dinamo, Viitorul… Nu ştiu care o să fie a şasea. Se cam ştie play-off-ul. Nici dacă vrea nu poate să rateze play-off-ul. Eu de asta am şi făcut oferta cu Qaka pentru a nu avea probleme cu fanii.

Nu l-am  luat pe Mahlangu pentru că îl vreau pe Nistor. Mahlangu nu e căpitan, eu vreau doar căpitani, să fac echipă de căpitani. Când vrei ceva foarte mult, şi eu îl vreau pe Nistor, trebuie să îi faci o ofertă senzaţională. Eu zic că e senzaţională. L-a luat gratis şi îi dau un fotbalist de 23 de ani, de naţională. Îi dau 100.000 de euro la semnătură lui Nistor şi 15.000 de euro salariu. Dacă nu îl iau până miercuri, nu îl mai iau”, a spus Gigi Becali.

În 2015, Florin Manea l-a propus pe Diego Fabbrini şi la FCSB, însă mutarea nu s-a concretizat: “Nu neg că l-am propus şi la Steaua. A fost o discuţie, dar nu a ajuns acolo din motive financiare, fiindcă el cîştigă cam o jumătate de milion de euro. Eu sper să reuşim să suporte Watford o mare parte din salariu şi să îl fac cadou unei echipe din România, unde ştiu sigur că ar face senzaţie”, spunea Manea în luna ianarie a anului 2015.

Citeşte şi: