Dinamo are mari probleme de lot pentru meciul cu Astra. Ce se întâmplă cu Montini, Hanca și Salomao

Andrei Trifan    Alin Miu   
în Dinamo
15/12/2018, 23:32
Dinamo are mari probleme de lot pentru meciul cu Astra. Ce se întâmplă cu Montini, Hanca și Salomao
Ce se întâmplă cu Montini, Hanca și Salomao

Dinamo a obținut o victorie extrem de importantă în lupta pentru accederea în play-off, impunându-se cu 3-0 pe teren propriu împotriva Craiovei. Obiectivul nu este nici pe departe îndeplinit, iar săptămâna viitoare urmează un alt meci decisiv, cu Astra în deplasare.

Dinamo are mari probleme de lot pentru meciul cu Astra

Mattia Montini a făcut un meci de senzație, reușind primul său hat-trick în fotbalul profesionist. Atacantul italian a suferit o contractură musculară însă și a părăsit terenul accidentat în minutul 72. Dureri a resimțit și un alt fotbalist care a jucat foarte bine împotriva Craiovei, Sergiu Hanca, înlocuit în minutul 85.

Montini și Hanca sunt acum incerți pentru meciul cu Astra, programat joia viitoare, de la ora 20:00. Rednic nu va putea conta cu siguranță pe Diogo Salomao, suspendat, în timp ce un alt om important de la mijloc, Dan Nistor, este deja accidentat.

Duel pentru play-off

Astra se află în acest moment pe locul 5, cu 28 de puncte, în timp ce Dinamo e pe locul 11 cu 22 de puncte. O eventuală victorie la Giurgiu i-ar ajuta pe „câini” să se apropie amenințător de pozițiile de play-off. Înfrângerea însă, le-ar distruge orice speranță la acest obiectiv.

Dinamo a pierdut ultimele două meciuri directe cu Astra, ambele jucate pe parcursul acestui an.

 

Închide ×