Fotbal intern

Dinamo are salariile la zi! Suporterii „câinilor” au reușit imposibilul

17.02.2021 | 20:09
Dinamo are salariile la zi Suporterii cainilor au reusit imposibilul
ADVERTISEMENT

Dinamo a primit o veste extraordinară. Suporterii „câinilor” au anunțat că au reușit ceea ce nu au fost în stare Ionuț Negoiță, Pablo Cortacero și chiar cluburile din Liga 1 susținute de Primării, și anume să plătească la zi salariile fotbaliștilor.

Într-o postare pe pagina de Facebook a Peluzei „Cătălin Hîldan”, fanii echipei lui Jerry Gane susțin că, la jumătatea lunii februarie, jucătorii din „Ștefan cel Mare” și-au primit salariile pe luna ianuarie.

ADVERTISEMENT

În Liga 1, Dinamo se pregătește de meciul cu Astra Giurgiu. Cele două sunt adversare în etapa a 24-a, duminică, de la ora 20:30.

Dinamo are salariile la zi! Suporterii „câinilor” au reușit imposibilul

„DUPĂ ANI DE ZILE, SALARIILE SUNT PLĂTITE LA ZI!

Ceea ce Negoiță nu era în stare, ceea ce săpașii nici nu și-au propus vreodată, ceea ce cluburile susținute de primării nu reușesc, au reușit SUPORTERII lui DINAMO!

ADVERTISEMENT

La jumătatea lui februarie, jucătorii lui Dinamo și-au primit banii pe luna ianuarie! Pentru lumea fotbalului de la noi, acest lucru este ceva neobișnuit. În Liga 1, probabil mai sunt doar două cluburi unde salariile pe ianuarie sunt achitate. Nu e deloc comod să rupem ritmul marilor stăpâni din fotbal.

Faptul că demonstrăm că un club poate fi ținut de suporteri, deranjează. Nu degeaba vom auzi în fiecare zi pe câte unul care ne va prooroci sfârșitul.

ADVERTISEMENT

Dinamovistule pensionar, care le ceri nepoților să te învețe să mânuiești telefonul doar pentru a cumpăra bilete, ASTA ȚI SE DATOREAZĂ ȚIE!
Câine tânăr, care pui deoparte banii cu care alții se distrează, doar pentru a-ți plăti cotizația, AICI ESTE ȘI MERITUL TĂU!

Fiul meu, care ți-ai spart pușculița pentru Dinamo și mi-ai cerut să-ți fac card, EȘTI ȘI TU AICI! FRATELE MEU care încă mai stai pe gânduri, VINO ȘI TU în www.programddb.ro, CA SĂ SALVĂM CEEA CE IUBIM!

ADVERTISEMENT

Și ca să arătăm că NU NE OPRIM, tocmai am lansat un nou sondaj pe platforma DDB, pentru următorul milion de lei pe care intenționăm să-l virăm în club, pentru a reduce din datoriile pentru licență, pentru a plăti salarii și alte cheltuieli”, este mesajul postat pe pagina de Facebook „Peluza Catalin Hildan-Dinamo.

DUPĂ ANI DE ZILE, SALARIILE SUNT PLĂTITE LA ZI!

Ceea ce Negoiță nu era în stare, ceea ce săpașii nici nu și-au propus…

Publicată de Peluza Catalin Hildan-Dinamo pe Miercuri, 17 februarie 2021

Două nume grele din fotbalul mondial se alătură programului „DDB”

În aceeași  zi, Dinamo a mai primit o veste importantă. Roș-albii au aflat că îi vor avea alături în programul „DDB” pe doi „grei” ai fotbalului olandez, Patrick Kluivert și Guus Hiddink.

„Spanoilii au aruncat bugetul în aer. Acum trebuie să venim ca smurdul, să stingem incendiul. Suporterii nu mai ştiu ce să facă să salveze clubul. Fac eforturi uriaşe. Fanii au adus peste un milion de euro, în cam un an de zile. Eu văd ce se întâmplă şi e ceva extraordinar.

Mulţi erau sceptici, dar ne sună oameni ca Guus Hiddink, să-şi facă şi ei card de membru al DDB. E selecţionerul statului Curacao, unde joacă Nepomuceno. Au vorbit, antrenorul ştie situaţia şi a zis că îşi va face card DDB.

Patrick Kluivert o să-şi facă şi el card DDB, pentru că a fost şi el selecţioner al statului Curacao. E prieten bun cu Nepomuceno. Oamenii importanţi din afara României au aflat ce fac fanii şi vor să se alăture proiectului. Eu am discutat şi despre venirea lor în România. Se puteau face lucruri frumoase, dar pandemia pune multe bariere”, a declarat Marius Nicolae la LookSport.

ADVERTISEMENT