Sport

Ovidiu Burcă este noul antrenor al lui Dinamo, așa cum Fanatik a anunțat în premieră! Joi va conduce primul antrenament. Update Exclusiv

Dinamo are un nou antrenor. FANATIK a aflat că Ovidiu Burcă a bătut palma cu oficialii clubului și va prelua echipa. Noul antrenor s-a întâlnit şi cu membrii DDB, care şi-au dat acordul.
18.07.2022 | 17:40
Ovidiu Burca este noul antrenor al lui Dinamo asa cum Fanatik a anuntat in premiera Joi va conduce primul antrenament Update Exclusiv
Dinamo are un nou antrenor. Ovidiu Burcă va prelua echipa. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT
20-07-2022
20:57

Vlad Iacob, noul administrator special al lui Dinamo, a confirmat exclusivitatea Fanatik: Ovidiu Burcă va fi antrenorul „câinilor” în Liga 2

La puține momente după ce a fost validat în funcția de administrator special al lui Dinamo, Vlad Iacob a confirmat informația prezentată de FANATIK în exclusivitate încă de luni, 18 iulie: Ovidiu Burcă va fi antrenorul „câinilor” în Liga 2!

„Ovidiu Burcă e un tip pe care-l cunosc de câțiva ani buni, e un tip care folosește cele mai noi metode din fotbal, e un tip care aplică principiile sănătoase existente în fotbalul european, e un absolvent de Psihologie, ceea ce îl va ajuta cu siguranță.

Va avea și un consilier tehnic experimentat. Sperăm să parafăm înțelegerea cu Burcă în următoarele ore. Joi dimineață ar trebui să fie la antrenament”, a declarat Vlad Iacob pentru „Radio Dinamo 1948.

Dinamo face schimbări şi pe banca tehnică. Iulian Mihăescu şi Ionel Augustin s-au ocupat în ultimele săptămâni de antrenamentele echipei, însă, FANATIK a aflat că pentru liga secundă va veni un nou antrenor.

Dinamo are un nou antrenor! Ovidiu Burcă a bătut palma cu oficialii clubului

Din informaţiile noastre, Ovidiu Burcă a ajuns la un acord cu cei din conducerea clubului şi va prelua conducerea tehnică a echipei în următoarele zile. Acţionarii clubului au acceptat numirea tehnicianului.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că noul antrenor s-a întâlnit şi cu membrii din DDB, iar aceştia şi-au dat girul pentru preluarea echipei. Timpul scurt până la startul ligii secunde i-a făcut pe acţionari să ia această decizie, chiar dacă încă nu există un preşedinte la club.

Ovidiu Burcă
Ovidiu Burcă

Timp scurt până la startul campionatului! Burcă are multe lucruri de pus la punct

Astfel, cu trei săptămâni până la startul ligii secunde, Ovidiu Burcă speră să rezolve cât mai multe dintre problemele de ordin tehnic de la echipă, astfel încât Dinamo să poată avea un start bun în Liga 2.

ADVERTISEMENT

În cele trei meciuri amicale de până acum, Dinamo a arătat rău. “Câinii” au pierdut toate confruntările: 0-1 cu Concordia Chiajna, 0-5 cu Unirea Slobozia şi 1-3 cu Unirea Constanţa, unicul gol fiind marcat de Cătălin Ţîră.

Ovidiu Burcă a jucat trei ani în Şoseaua Ştefan cel Mare!

Ovidiu Burcă este un fost jucător la Dinamo. A jucat între 2002 şi 2005 la “câini”, interval în care a câştigat un campionat, trei Cupe al României şi o Supercupă. S-a retras din activitate în 2012, de la Rapid.

ADVERTISEMENT

A fost conducător la Rapid în perioadele 2015-2018 și 2019-2020. Ulterior, a trecut la antrenorat şi în sezonul 2021-2022 a reuşit să promoveze CSM Slatina în liga secundă, însă nu a continuat pe banca tehnică.

Misiune dificilă pentru noul antrenor!

Ovidiu Burcă va avea o misiune dificilă în Şoseaua Ştefan cel Mare. Lotul lui Dinamo este subţire, iar jucătorii au declarat că în acest moment nu se pot gândi la promovarea în prima ligă, având în vedere problemele de la club.

ADVERTISEMENT

Pregătirea de vară a celor de la Dinamo a început cu Gică Mihali, care a dat curs ofertei de la Dunărea Călăraşi. Ulterior, Iulian Mihăescu şi Ionel Augustin au rămas să coordoneze antrenamentele, însă de zilele următoare conducerea tehnică va fi preluată de Ovidiu Burcă.

  • 42 de ani are Ovidiu Burcă
  • 3 săptămâni au rămas până la startul ligii secunde

 

ADVERTISEMENT