Fotbal intern

Dinamo are un nou director general! Cine îi ia locul lui Mutu

Conducerea lui Dinamo a avut o şedinţă de peste două ore, în care cea mai importantă decizie a fost numirea unui înlocuitor pentru Adi Mutu.
21.03.2018 | 17:01
Dinamo are un nou director general Cine ii ia locul lui Mutu

UPDATE 17:15 Dănciulescu a oferit prima declaraţie în noua funcţie pentru Dinamo: ”Este o nouă provocare pentru mine. Am făcut această alegere cu inima, deoarece mi-am dorit, în aceste momente dificile, să fac mai multe pentru club. Ne dorim o relansare a echipei, mizând pe jucători tineri, crescuţi în spiritul dinamovist”, a declarat Ionel Dănciulescu pentru site-ul oficial al FC Dinamo Bucureşti.”

Noul director al clubului Dinamo a precizat că Alexandru David îşi va păstra funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie.

“Suntem o echipă de conducere tânără. Alexandru David rămâne în funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie şi se va ocupa, ca şi până acum, exclusiv de partea administrativă. Eu voi conduce activitatea sportivă şi voi face echipa cu Florin Bratu pentru a începe pregătirile pentru sezonul următor”, a adăugat Dănciulescu, pentru site-ul oficial al clubului.


Astfel, fostul golgeter Ionel Dănciulescu a acceptat funcţia de director general a clubului Dinamo, funcţie rămasă liberă după plecarea “Briliantul”. „Danciu-gol” l-a înştiinţat pe Ionuţ Negoiţă că acceptă promovarea de la director sportiv la director general.

După noua promovare, Dănciulescu va avea putere de decizie în club şi va fi pe acelaşi nivel cu preşedintele Alexandru David. Această avansare înseamnă ca Dănciulescu nu va mai sta la meciuri pe bancă şi îşi va desfăşura activitatea la birouri, urmând să aibă putere de decizie în viaţa clubului, inclusiv în strategiile şi politicile echipei.

Dănciulescu va avea şi o leafă mai mare la Dinamo

Această promovare ar putea însemna şi un spor financiar pentru actualul director sportiv, care câştigă în Ştefan cel Mare suma simbolică de doar 1.000 de euro pe lună. În comparaţie, Adrian Mutu încasa în Ştefan cel Mare, ca director general, cu 5.000 de euro mai mult. Noul director sportiv, care îl va înlocui pe Danciu, va fi ales de antrenorul Florin Bratu şi de noul director general, Dănciulescu.

Tags: