Carousel hot news

Dinamo va întâlni Aris Limassol într-un meci amical. Toate încasarile merg către suporterul grav bolnav

Trupa pregătită de Vasile Miriuţă profită de pauza competiţională datorată meciurilor pe care echipa naţională a României le va disputa contra Kazahstanului (5 octombrie, ora 21:45,...
Autor: Iuliana Spirache | 03.10.2017 | 17:15
Dinamo va întâlni Aris Limassol într-un meci amical. Toate încasarile merg către suporterul grav bolnav

Trupa pregătită de Vasile Miriuţă profită de pauza competiţională datorată meciurilor pe care echipa naţională a României le va disputa contra Kazahstanului (5 octombrie, ora 21:45, Ploieşti) şi reprezentativei Danemarcei (8 octombrie, ora 19:00, Copenhaga), şi a organizat un meci amical pentru a-l ajuta pe Mihai Daniel Cucu, suporterul dinamovist bolnav de cancer pentru care jucătorii alb-roşii au intrat cu un banner la meciul cu Astra Giurgiu.

FC Dinamo Bucureşti va întâlni vineri, de la ora 20:00, în “Ştefan cel Mare”, formaţia cipriotă Aris Limassol, iar biletele vor avea preţul unic de 20 de lei. Oficialii formaţiei pregătite de Vasile Miriuţă au decis ca încasările să fie donate familiei suporterului prin fundaţia Dinamo Evoluţion, iar meciul va fi urmat de o licitaţie în care vor fi scoase la vânzare tricourile speciale purtate de fotbalişti la partida amicală, anunţă gsp.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Trei români vor juca pentru ciprioţi în Dinamo – Aris  Limassol

Echipa lui Vasile Miriuţă va avea ocazia de a juca împotriva a trei jucători români care au jucat în Liga 1 Betano: Bănel Nicoliţă (Steaua, ASA Târgu Mureş, FC Viitorul Constanţa), Marius Alexe (Dinamo, Astra Giurgiu) şi Alexandru Ioniţă (Rapid, ASA Târgu Mureş, FC Viitorul).

Mihai Daniel Cucu a fost diagnosticat cu cancer la doar 34 de ani, iar o mare parte din organe i-au fost afectate. Acesta este internat într-un spital din Turcia şi face chimioterapie, iar tratamentul costă în jur de 38.000 de euro. O parte din această sumă a fost suportată de Dan, dar suporterii lui FC Dinamo Bucureşti i-au sărit în ajutor.

Dinamo – Aris Limassol, vineri, ora 20:00, pe stadionul “Ştefan cel Mare”, LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!