Carousel hot news

Contra, primul scandal la naţională: ”Eram convins că nu mă cheamă!”

Fotbaliştii lui Dinamo erau monumente ale dezamăgirii la finalul partidei Dinamo - Astra 1-1. Numai că declaraţia serii a oferit-o Steliano Filip şi nu are legătură cu ceea ce s-a jucat...
Autor: Alex Bradescu | 01.10.2017 | 10:00
Contra, primul scandal la naţională: ”Eram convins că nu mă cheamă!”

Fotbaliştii lui Dinamo erau monumente ale dezamăgirii la finalul partidei Dinamo – Astra 1-1. Numai că declaraţia serii a oferit-o Steliano Filip şi nu are legătură cu ceea ce s-a jucat sâmbătă seara în Ştefan cel Mare. Fotbalistul lui Dinamo a mai confirmat încă o dată conflictul său cu Cosmin Contra, afirmând că se aştepta să nu fie convocat la echipa naţională.

“N-am putut mai mult în această seară. Trecem printr-un moment mai dificil, trebuie să muncim mai mult. Suporterii noştri sunt pretenţioşi, suntem pe un loc ruşinos. Nu vreau să vorbesc despre faptul că nu sunt convocat la naţională. Eram convins că nu voi fi chemat. Chiar nu vreau să spun mai multe” , a fost declaraţia lui Steliano Filip. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Hanca, celălalt ”revoluţionar”, convocat înainte de Dinamo – Astra 1-1

Filip a fost protagonistul unui scandal cu Cosmin Contra la pauza meciului cu Timişoara, când i-a reproşat antrenorului faptul că îi favorizează pe străinii din lot şi că vorbeşte urât cu românii. Culmea că partenerul de reproşuri ale lui Filip, Sergiu Hanca, mai puţin vocal atunci, a fost convocat de Contra pentru dubla cu Kazahstan şi Danemarca.

“Trebuie să ne revenim şi să reuşim să ieşim din pasa asta proastă, ca să ne bucurăm şi noi. Am avut un meci nu foarte reuşit, dar sperăm ca etapa următoare să facem mai bine. Mă bucur că am fost convocat la naţională”,  a spus Sergiu Hanca.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!