Carousel hot news

Miriuţă, criticat după 1-1 cu Astra: “Când văd asta, mă apucă râsul”

Vasile Miriuţă a înregistrat două rezultate negative în primele două meciuri ca antrenor la FC Dinamo Bucureşti, cu Steaua în derby, şi Concordia Chiajna. Ulterior, dinamoviştii au remizat...
Autor: Mirela Apostol | 01.10.2017 | 11:59
Miriuţă, criticat după 1-1 cu Astra:

Vasile Miriuţă a înregistrat două rezultate negative în primele două meciuri ca antrenor la FC Dinamo Bucureşti, cu Steaua în derby, şi Concordia Chiajna. Ulterior, dinamoviştii au remizat cu Astra Giurgiu pe teren propriu, iar Basarab Panduru l-a criticat pe Miriuţă pentru modul în care a alcătuit echipa.

Panduru a fost deranjat pe poziţia din teren a lui Maxi Oliva, fundaş de badă stânga, care a fost urcat în atac de către Vasile Miriuţă. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Pandi, despre Dinamo – Astra 1-1: “Ce caută?”

“Pe mine mă apucă râsul când văd 4-3-3 cu Oliva în atac. Ce caută el acolo sus? Mai degrabă 4-5-1 în formula asta”, a spus Panduru la Telekom Sport.

Echipa lui Miriuţă pentru meciul cu Astra
Dinamo (4-3-3): Penedo – Romera, Nedelcearu, Dudea, Filip – Mahlangu – Hanca, Nascimento – Costache, Nemec, Oliva

FC Dinamo Bucureşti a remizat pe teren propriu cu Astra Giurgiu, în etapa cu numărul XIII din Liga 1 Betano. Golurile au fost marcate de către Adam Nemec şi Romario Moies. Vezi aici cele mai tari faze din Dinamo – Astra 1-1.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!