DINAMO. Atacantul vrea să vină în “Ştefan cel Mare”: “Aş accepta!”

Răzvan Scarlat   
in Dinamo
09/08/2016, 08:41
DINAMO. Atacantul vrea să vină în “Ştefan cel Mare”: “Aş accepta!”

DINAMO. Mihai Roman are şanse mari să revină în Liga 1, unde este dorit de Dinamo.

În prezent la NEC Nijmegen, atacantul de 24 de ani a explicat motivele pentru care este dispus să îmbrace tricoul formaţiei din “Ştefan cel Mare”.

“Sînt negocieri, nu ştiu detalii. Eu vreau, în primul rînd, să joc, este tot ceea ce mă interesează. Am trecut prin momente delicate, de aceea să joc fotbal este cel mai frumos lucru pe care mi-l pot dori. Nu ştiu a cîta opţiune mai sînt la Nijmegen. De aceea aş accepta şi o revenire în România, care este problema?!”, a spus Roman.

DINAMO. Ioan Andone îl doreşte pe Mihai Roman pentru a-i crea concurenţă lui Harlem Gnohere, singurul atacant pur-sînge de valoare din lotul “cîinilor”.

Ştirea MOMENTULUI

Mahlangu a plecat la Ludogoreţ. Dinamo a confirmat Fanatik. Ce salariu va lua mijlocaşul

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×