DINAMO. Atacantul dorit de Andone a spus PAS! “A PICAT!”

Adrian Dumitru    Răzvan Scarlat   
in Dinamo
30/07/2016, 00:03
DINAMO. Atacantul dorit de Andone a spus PAS! “A PICAT!”

DINAMO. Odată cu venirea lui Ioan Andone pe banca tehnică a lui Dinamo, “cîinii” au încercat să îşi asigure compartimentul ofensiv prin aducerea lui Pantelis Kapetanos, unul dintre cei mai apreciaţi atacanţi care au evoluat la rivala Steaua.

DINAMO. În momentul în care FANATIK.RO dezvăluia interesul lui Dinamo pentru Kapetanos (vezi toate detalii exclusive AICI), grecul preciza că ţelul său este o reîntoarcere în fotbalul românesc. “Vreau să mă întorc, fanii din România mi-au oferit dragostea lor. Sînt sigur că aş da un randament bun”, declara, încrezător, Pantelis.

“Totul a picat DEFINITIV”

DINAMO. Numai că între timp, şi la presiunea fanilor care s-au împotrivit de la început transferului, trecerea grecului la Dinamo a picat. Într-un dialog scurt cu FANATIK.RO, Kapetanos a lăsat de înţeles că mutarea nu s-a concretizat din cauza unor aspecte ce nu ţin de contractul jucătorului.

“Nu mai ajung la Dinamo. Totul a picat definitiv cu Dinamo. Nu am mai discutat absolut nimic. Momentan sînt liber, dar există negocieri cu alte formaţii”, a declarat jucătorul.

34 de goluri a marcat Kapetanos pentru Steaua în cele două mandate, 2008-2010 şi 2013-2014

Ştirea MOMENTULUI

FCSB-Hajduk, seara lui Gnohere. Trei lucruri neștiute despre Bizon

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×