DINAMO. Atacantul dorit de Andone a spus PAS! "A PICAT!"

DINAMO. Odată cu venirea lui Ioan Andone pe banca tehnică a lui Dinamo, "cîinii" au încercat să îşi asigure compartimentul ofensiv prin aducerea lui Pantelis Kapetanos, unul dintre cei mai apreciaţi atacanţi care au evoluat la rivala Steaua.

DINAMO. În momentul în care FANATIK.RO dezvăluia interesul lui Dinamo pentru Kapetanos (vezi toate detalii exclusive AICI), grecul preciza că ţelul său este o reîntoarcere în fotbalul românesc. "Vreau să mă întorc, fanii din România mi-au oferit dragostea lor. Sînt sigur că aş da un randament bun", declara, încrezător, Pantelis.

"Totul a picat DEFINITIV"

DINAMO. Numai că între timp, şi la presiunea fanilor care s-au împotrivit de la început transferului, trecerea grecului la Dinamo a picat. Într-un dialog scurt cu FANATIK.RO, Kapetanos a lăsat de înţeles că mutarea nu s-a concretizat din cauza unor aspecte ce nu ţin de contractul jucătorului.

"Nu mai ajung la Dinamo. Totul a picat definitiv cu Dinamo. Nu am mai discutat absolut nimic. Momentan sînt liber, dar există negocieri cu alte formaţii", a declarat jucătorul.

34 de goluri a marcat Kapetanos pentru Steaua în cele două mandate, 2008-2010 şi 2013-2014