Fotbal intern

DINAMO. Şi-au luat mijlocaş olandez, dar primele lui declaraţii laudă… STEAUA!

UPDATE / Van Haaren, noul jucător al "cîinilor", a ajuns la Bucureşti şi a oferit primele declaraţii din postura de dinamovist....
17.06.2015 | 12:45
DINAMO Siau luat mijlocas olandez dar primele lui declaratii lauda STEAUA
ADVERTISEMENT

UPDATE / Van Haaren, noul jucător al “cîinilor”, a ajuns la Bucureşti şi a oferit primele declaraţii din postura de dinamovist.

“Nu ştiu multe despre Dinamo, dar ştiu că este un club mare din România. Cred că este al doilea, după Steaua. Asta este tot ce ştiu. Am jucat cinci sau şase ani în Olanda şi am vrut să merg în altă parte. De aceea am ales această oportunitate, atunci cînd a venit. Încă nu am vorbit cu Mircea Rednic, dar voi vorbi cu el. Ştiu cîte ceva despre el de cînd antrena în Belgia şi voi vorbi cu el mai tîrziu.

ADVERTISEMENT

STEAUA. EXCLUSIV. Gigi şi-a luat ATACANT! Cifrele transferului 

“Am jucat în Olanda pentru Feyenoord, ei au unii dintre cei mai înfocaţi suporteri şi am auzit că şi fanii de aici sînt la fel. Am auzit cîte ceva. Cred că spre finalul săptămînii o să plec în Italia, dacă totul va fi clar. Aveţi aici cîteva cluburi mari şi cîteva mici. În Olanda este la fel. Dar cred că felul în care se joacă aici este un pic diferit decît cel din Olanda. Aşa că eu consider că este o experienţă nouă pentru mine şi vom vedea cum va merge“, a spus Van Haaren.

Transfer de TOP! Au luat un jucător crescut de PSG!

––––––––

DINAMO. Formaţia din Ştefan cel Mare va semna astăzi cu mijlocaşul olandez Ricky van Haaren, care vine în “Groapă” din postura de jucător liber de contract.

ADVERTISEMENT

DINAMO. Mijlocaşul în vîrstă de 23 de ani este aşteptat să sosească astăzi pentru a-şi pune semnătura pe contract, anunţă Digisport.

DINAMO. Van Hareen a jucat în sezonul trecut la FC Dordrecht, în prima ligă din Olanda.

 

Tags: