Sport

Dinamo – Barcelona, meciul anului în handbalul românesc! Când ajung catalanii în România. Sunt cazaţi la un hotel de lux. Exclusiv

Dinamo are meci de gală în Liga Campionilor împotriva Barcelonei, în Sala Polivalentă. Catalanii vor ajunge în Bucureşti cu o zi înainte de meci şi vor fi cazaţi la un hotel de lux.
15.02.2022 | 15:35
Dinamo  Barcelona meciul anului in handbalul romanesc Cand ajung catalanii in Romania Sunt cazati la un hotel de lux Exclusiv
Dinamo - Barcelona, meciul anului în handbalul românesc! Când ajung catalanii în România. Sunt cazaţi la un hotel de lux.
ADVERTISEMENT

Dinamo începe anul în EHF Champions League cu un meci de gală împotriva celor de la Barcelona. Câştigătoarea Ligii Campionilor vine la Bucureşti şi va evolua împotriva “dulăilor” în Sala Polivalentă, joi, de la ora 19:45.

Dinamo – Barcelona, meciul anului în handbalul românesc!

Catalanii nu sunt în cea mai bună formă. În ultimele cinci meciuri din competiţie au obţinut o singură victorie, 38-31, pe teren propriu cu Porto. Problemele cele mai mari le-au avut în deplasare, acolo unde au obţinut o singură victorie, 25-21, cu Flensburg, în prima rundă.

ADVERTISEMENT

Astfel, Dinamo are speranţe la un rezultat bun în faţa campioanei Europei. “Dulăii” au mare nevoie de puncte pentru obiectivul de a ajunge în play-off. În acest moment, Dinamo este ultima în grupă cu 6 puncte, la două lungimi de locul 6.

Catalanii ajung miercuri în România! Vor fi cazaţi la hotelul Sheraton

Delegaţia Barcelonei va ajunge în România miercuri seara, la ora 18:35, cu o cursă charter care va ateriza pe aeroportul Henri Coandă.

ADVERTISEMENT

Catalanii vor fi cazaţi la Sheraton, localizat în centrul Bucureştiului, foarte aproape de Piaţa Romană. Este unul dintre hotelurile de lux ale Capitalei, preţurile fiind de aproximativ 100 de euro pe noapte în această perioadă.

Hotel Sheraton Bucureşti
Hotel Sheraton Bucureşti

Meci special pentru Xavi Pascual!

Pentru Xavi Pascual este un meci special, având în vedere că întâlneşte singura echipă de club pe care a mai antrenat-o în carieră. Ibericul a antrenat Barca între 2009 şi 2021, reuşind să câştige trei Ligi ale Campionilor cu echipa catalană.

ADVERTISEMENT

La câteva zile de la cucerirea titlului din 2021 cu echipa catalană, Xavi Pascual a fost prezentat oficial ca antrenor la Dinamo, într-un cadru festiv la Palatul Primăverii.

În tur, Barcelona s-a impus cu 36-32 în faţa celor de la Dinamo, la capătul unui meci în care “dulăii” au luptat şi au ţinut aproape de campioana Europei pe tot parcursul meciului.

ADVERTISEMENT

Dinamo speră la un loc de play-off!

Dinamo a obţinut până acum trei victorii în grupele EHF Champions League. “Dulăii” au învins Vive Kielce, Veszprem şi Motor Zaporoje, ultima victorie fiind cea care menţine vii speranţele de play-off.

“Dulăii” mai au de disputat patru meciuri, însă trei dintre ele sunt dueluri infernale cu: Barcelona, PSG şi Vive Kielce, confruntări din care este dificil să pleci cu puncte. În schimb, Dinamo speră să răzbune la Porto înfrângerea de pe teren propriu.

Elevii lui Xavi Pascual au avut un test serios în Liga Zimbrilor înainte de meciul cu Barcelona. Dinamo a remizat, scor 20-20, cu HC Dobrogea Sud, una dintre rivalele la titlu şi este la două lungimi de liderul Potaisa Turda, dar are şi două meciuri mai puţin disputate.

  • 10 trofee în EHF Champions League are Barcelona
  • 12 ani a antrenat Xavi Pascual la Barcelona
ADVERTISEMENT