Carousel hot news

FOTO. Probleme pentru “câini”! Gazonul de pe Arenă, distrus

FC Dinamo Bucureşti va debuta în noul sezon din Liga Europa, după cinci ani de absenţă, pe teren propriu. Formaţia antrenată de Cosmin Contra îi va întîlni pe cei de la Athletic Bilbao pe...
27.07.2017 | 10:46

FC Dinamo Bucureşti va debuta în noul sezon din Liga Europa, după cinci ani de absenţă, pe teren propriu. Formaţia antrenată de Cosmin Contra îi va întîlni pe cei de la Athletic Bilbao pe Arena Naţională, însă cel mai mare stadion din ţară are probleme.

Dinamo – Bilbao

Steaua a jucat marţi, cu Viktoriza Plzen pe cel mai mare stadion din ţară, iar gazonul are acum de suferit. În aşteptarea meciului de diseară, când Dinamo va da piept cu Athletic Bilbao, suprafaţa de joc este una foarte proastă, arătând foarte rău înainte cu doar câteva ore înainte de partidă.

În tribune se va afla şi legendarul Rivaldo, care a sosit în această dimineaţă în Bucureşti, pentru a-l vedea la treabă pe fiul său, Rivaldinho.

Partida FC Dinamo Bucureşti – Athletic Bilbao se va disputa în aceastăs eară, de la ora 20:30, pe Arena Naţională. Meciul va fi transmis în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.

Dinamo - Bilbao. Poze cu gazonul de pe Arena Nationala (2)

Sursa foto şi video: doardinamo.ro

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri