Fotbal intern

Spaniolii au confundat din nou Bucureştiul: “Vamos a Budapest”

FC Dinamo Bucureşti va juca contra celor de la Athletic Bilbao în turul 3 preliminar din Europa League. "Câinii roşii" speră la un rezultat pozitiv, fanii dinamovişti luând cu asalt casele de...
22.07.2017 | 16:01
Spaniolii au confundat din nou Bucurestiul Vamos a Budapest
ADVERTISEMENT

FC Dinamo Bucureşti va juca contra celor de la Athletic Bilbao în turul 3 preliminar din Europa League. “Câinii roşii” speră la un rezultat pozitiv, fanii dinamovişti luând cu asalt casele de bilete. Suporterii basci, la rândul lor, sunt dornici să vină la meciul care se va juca pe Arena Naţională, însă au reuşit, din nou, să confunde Bucureştiul cu Budapesta.

Pe unul dintre cele mai mari forum-uri ale suporterilor basci, susţinătorii echipei din Bilbao au mari probleme cu oraşul în care se va desfăşura partida tur. Unul dintre fanii lui Athletic a confundat capitala României cu Budapesta. Acesta postase un mesaj în care scria că Ander Iturraspe nu va juca în meciul tur cu Dinamo. “Itu nu va juca în meciul de la Budapesta”.

ADVERTISEMENT

Dinamo - Bilbao. Bascii au confundat Bucurestiul cu Budapesta

Dinamo – Bilbao. În 2012, bascii au ajuns la Budapesta

Ulterior fanul şi-a dat seama de greşeala comisă şi a replicat. “Nu, nu în Budapesta vor juca. Nici Itu şi nici vreun alt jucător. Am vrut să spun Bucureşti”. În 2012, Athletic Bilbao a jucat finala Europa League contra celor de la Atletico Madrid. Ultimul act al competiţiei s-a jucat pe Arena Naţională, însă mai mulţi fani ai bascilor au ajuns la Budapesta, în loc să vină în Bucureşti.

Conform postului de televiziune spaniol Antena 3, aproape 400 de fani ai lui Athletic Bilbao au ajuns în Budapesta, suporterii confundând capitala României cu cea a Ungariei. Când şi-au dat seama de eroarea comisă, fanii nu au mai putut ajunge la Bucureşti şi au fost nevoiţi să se întoarcă în Spania.

ADVERTISEMENT