Carousel hot news

Dinamo şi-a prezentat achiziţiile. Ce zic Albin, Katsikas, Nascimento, Salomao şi Anton despre Bilbao

FC Dinamo Bucureşti şi-a prezentat oficial jucătorii transferaţi în această vară, chiar înainte de începutul sezonului 2017-2018. Juan Albin, Giorgos Katsikas, Filipe Nascimento şi Diogo...
14.07.2017 | 17:58
Dinamo şi-a prezentat achiziţiile. Ce zic Albin, Katsikas, Nascimento, Salomao şi Anton despre Bilbao

FC Dinamo Bucureşti şi-a prezentat oficial jucătorii transferaţi în această vară, chiar înainte de începutul sezonului 2017-2018. Juan Albin, Giorgos Katsikas, Filipe Nascimento şi Diogo Salomao, dar şi Paul Anton au vorbit despre Athletic Bilbao, echipă contra căreia vor juca în turul 3 preliminar din Europa League.

Juan Albin: “Am jucat de multe ori contra celor de la Bilbao. Trebuie să ne luptăm şi să muncim mult.”

Paul Anton: “E clar că pornim cu a doua şansă, dar eu am mai experimentat asta cu Pandurii şi am reuşit să ne calificăm în grupe. O să ne dăm şi ultima picătură de sânge pentru a câştiga această dublă. Momentan ne gândim la meciul cu Juventus- O să avem timp să-i urmărim şi pe cei de la Bilabo. Contra o să ne dea multe informaţii despre ei”

Giorgos Katsikas: “Aş putea să spun aceleaşi lucruri ca şi colegii mei. Bilbao are jucători foarte buni, foarte organizaţi şi o să încercăm să jucăm cât butem de bine. O să fie foarte dificil pentru noi, dar trebuie să ne bucurăm de această oportunitate de a jucat în Europa League. 

DINAMO-BILBAO. “Trăim un vis!”

Filipe Nascimento: “Bilbao este o echipă foarte puternică, care joacă un fotbal bun. O să fie un meci foarte bun, foarte greu. Noi trebuie să ne concentrăm din primul minut. Trăin un vis vis. Trebuie să încercăm, să luptăm pentru şansa noastră.”

Diogo Salomao: “Eu cred că este o ocazie foarte bună pentru noi să jucăm cu Bilbao. O să jucăm un meci cu o echipă puternică din Spania. Eu am mai jucat contra celor de la Bilabo şi o să fie un meci incredibil. Este un meci care o să aducă suporterii la stadion pentru a se bucura de fotbal. Este o echipă puternică şi trebuie să vedem ce se întâmplă. 

Transferuri Dinamo. Ce zic cei 5 caini despre duelul cu Bilbao

Sursă FOTO: digisport.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri