Unde vedem la TV Dinamo-Bilbao! Mare bătălie pe Craiova-Milan

Marian Popovici   
în Stiri sportive
20/07/2017, 00:03
Unde vedem la TV Dinamo-Bilbao! Mare bătălie pe Craiova-Milan GALERIE FOTO

Va fi o săptămână aglomerată în cupele europene pentru echipele româneşti. Steaua, Viitorul, Dinamo şi CS U Craiova încep aventura în cupele europene împotriva unor adversari foarte puternici. Televiziunile se bat să obţină drepturile tv ale meciurilor de cupele europene, care generează un mare interes la noi. 

Dinamo-Bilbao la TV. TVR va transmite meciul Dinamo – Athletic Bilbao, din turul al treilea preliminar al Europa League. Meciul este programat joi, 27 iulie, de la ora 20:30, pe Arena Naţională. Conform prosport.ro, Televiziunea Română a plătit 75.000 de euro pentru a transmite acest meci. Dinamo revine după 5 ani în cupele europene şi interesul pentru această partidă va fi imens. 

Dinamo-Bilbao la TV. Bătălie pentru CS Universitatea Craiova-AC Milan 

Dinamo-Bilbao la TV. O altă partidă de mare interes este CS Universitatea Craiova – AC Milan, din turul 3 preliminar al Europa League, care se va disputa joi, 27 iulie, de la ora 20:30. Oltenii nu au vândut încă drepturile tv pentru meciul din Europa, Digisport şi TVR fiind interesate să transmită meciul de la Drobeta Turnu-Severin. Suma pe care TVR a oferit-o a fost de 45.000 de euro, cu 30 de procente mai mare decât a oferit Digi. CS U încă nu a vândut drepturile. Oltenii au luat cu asalt casele de bilete, formându-se cozi imense. 

Viitorul încă nu şi-a aflat adversara din turul trei preliminar al Champions League. Campioana României va evolua pentru un loc în play-off cu APOEL Nicosia sau Dudelange, în tur fiind 1-0 pentru ciprioţi.

Închide ×