Carousel hot news

DINAMO-BILBAO. Ce aşteptări are Negoiţă în confruntarea cu bascii: “La acest rezultat mă aştept”

Dinamo Bucureşti se pregăteşte de meciul cu Athletic Bilbao, partidă care va conta pentru turul 3 preliminar din Europa League. Vineri dimineaţă, Cosmin Contra a plecat pentru a-i spiona pe...
21.07.2017 | 12:22
DINAMO-BILBAO. Ce aşteptări are Negoiţă în confruntarea cu bascii:
ADVERTISEMENT

Dinamo Bucureşti se pregăteşte de meciul cu Athletic Bilbao, partidă care va conta pentru turul 3 preliminar din Europa League. Vineri dimineaţă, Cosmin Contra a plecat pentru a-i spiona pe basci la meciul amical pe care îl vor juca împotriva celor de la Club Brugge. Alături de antrenorul “câinilor roşii” a plecat şi Ionuţ Negoiţă, finanţatorul dinamoviştilor.

Patronul lui FC Dinamo a vorbit despre situaţia stadionului din Şoseaua Ştefan cel Mare, Negoiţă făcând încă un apel pentru calificarea situaţiei arenei. Acesta a declarat că viitorul clubului nu poate fi conceput fără o casă nouă. Stadionul dinamoviştilor ar trebui să fie modernizat pentru EURO 2020, alături de arenele Ghencea, Giuleşti şi Arcul de Triumf.

ADVERTISEMENT

Dinamo-Bilbao. Bascii joacă vineri ultimul amical

Nu putem vorbi despre viitorul lui Dinamo fără un stadion nou. Este ca şi cum am sta cu chirie toată viaţa. Sau într-o casă foarte veche, care se dărâmă pe noi. Nu se poate. Se lucrează la rezvolvarea problemei şi sper să se întâmple până la urmă. Nici nu vreau să mă gândesc la varianta în care stadionul nu se renovează”, a declarat patronul lui Dinamo pentru Sport.ro.

Finanţatorul a vorbit şi despre meciul cu Athletic Bilbao, acesta precizând că s-ar mulţumi şi cu două rezultate de egalitate care ar putea aduce calificarea în play-off. “Vom juca până la capăt în meciul cu Bilbao. Avem şansa noastră. Sunt încrezător în şansele noastre. Cred că avem suficientă valoare. Sper la un 0-0 pe teren propriu şi 1-1 la retur”.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri