Fotbal international

Presa spaniolă îl ridică-n SLĂVI pe EROUL lui Dinamo: “Rivaldinho, un fotbalist DE CLASĂ”

Ziarele spaniole văd la unison rezultatul partidei de la Bucureşti ca având darul de a amâna ecuaţia califăcării pentru partida retur, de pe San Mames, unde Bilbao este cu adevărat foarte...
28.07.2017 | 00:03
ADVERTISEMENT

Ziarele spaniole văd la unison rezultatul partidei de la Bucureşti ca având darul de a amâna ecuaţia califăcării pentru partida retur, de pe San Mames, unde Bilbao este cu adevărat foarte puternică. Opinia este că partida a avut clar două reprize diferite. Prima în care leii din Bilbao au controlat situaţia, pentru că şi tactica lui Contra, cu un 4-1-4-1 i-a ajutat pe elevii lui Cuco Ziganda să stea permanent la pupitrul de comandă.

marcamarca2

ADVERTISEMENT

“Leii au fost clar echipa dominatoare în prima parte. A ajutat-o şi Dinamo, încercând să pună un zid, dar lăsîndui-i pe lei să stea tot timpul în jumătatea lor de teren. Dinamo nu a avut în această perioadă nici o ocazie deosebită. Golul lui Athletic a venit după o fază lejeră. Meritul lui Laporte este că a fost mai deştept decât portarul Penedo, care a uitat că are mâinile ca avantaj.

După pauză Contra a schimbat şi l-a băgat pe fiul marelui Rivaldo, aflat în tribune. Şi jocul s-a schimbat total, Dinamo fiind altă echipă. Rivaldinho a marcat un gol ca tatăl său şi acesta s-a bucurat în tribună. E un egal care va trebui să îi conştientizeze pe lei că returul de la Bilbao va fi un meci cât se poate de serios – a scris Marca.

ADVERTISEMENT

as

Şi cotidianul As scoate în evidenţă clasa lui Rivaldinho, subliniind că Athletic a arătat totuşi o evidentă scădere după pauză, poate şi pentru că nu are cum să deţină ritmul necesar unui meci atât de intens la acest moment: “Athletic s-a mul’umit cu un egal, deşi la pauză dădea impresia că stăpâneşte clar situaţia. Dar un alt Dinamo, mult mai agresiv şi mai direct pe poartă, care a beneficiat şi de clasa neaşteptată a fiului lui Rivaldo, i-a scos în evidenţă slăbiciunile, care trebuie reparate până la meciul retur”.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri