Carousel hot news

Athletic Bilbao respectă Dinamo. Declaraţie surprinzătoare: “Unul dintre cei mai dificili adversari!”

FC Dinamo Bucureşti va juca în turul al treilea preliminar din Europa League contra celor de la Athletic Bilbao, iar "câinii" lui Cosmin Contra vor juca în cupele europene după cinci ani. Markel...
14.07.2017 | 21:56
Athletic Bilbao respectă Dinamo. Declaraţie surprinzătoare:

FC Dinamo Bucureşti va juca în turul al treilea preliminar din Europa League contra celor de la Athletic Bilbao, iar “câinii” lui Cosmin Contra vor juca în cupele europene după cinci ani. Markel Susaeta, unul dintre cei mai importanţi jucători de la Athletic Bilbao, a vorbit despre duelul pe care îl vor disputa contra lui Dinamo Bucureşti.

Laudă Dinamo Bucureşti

Markel Susaeta a surprins în momentul în care a declara că Dinamo este unul dintre cei mai dificili adversari pe care-i putea întâlni Athletic Bilbao în Europa League.

“Această comeptiţie este ceea ce ne-am dorit, suntem foarte încântaţi. Acest turneu ne-a oferit multe nopţi de bucurie şi sper că va continua să ne ofere. Vom întâlni unul dintre cei mai dificili adversari, dar vom începe să pregătim meciul, să urmărim clipuri video cu ei, ca să fim în cele mai bune condiţii când îi întâlnim”, a spus Markel Susaeta.

DINAMO-BILBAO. Nu crede că spaniolii sunt favoriţi

Prima manşă a duelului dintre Dinamo şi Athletic Bilbao va avea loc la Bucureşti, pe “Naţional Arena”, pe 27 iulie, iar returul se va juca pe 3 august. Susaeta crede că Bilbao nu este aventajată de faptul că  meciul decisiv va avea loc pe teren propriu.

“Până la urmă, nu se ştie niciodată. Se spune că e mai bine să joci returul acasă, dar nu ştii niciodată ce rezultat poţi obţine. Ştim că, dacă vom obţine un rezultat destul de bun acolo, acasă vom fi susţinuţi de fani aşa cum au făcut-o în tpae meciurile – şi cred că vom termina cu bine.”

Amintiri neplăcute de pe Naţional Arena

Markel Susaeta nu are amintiri foarte plăcute de la Bucureşti. Fotbalistul şi-a adus aminte de ultimul meci disputat pe “Naţionak Arena”, în 2012, atunci când Athletic Bilbao a pierdut finala Europa League în faţa celor de la Atletico Madrid.

“Nu am amintiri prea plăcute, dar nu în fiecare zi joci în finala Europa League. Sper că vom putea repeta performanţa şi să ajungem din nou în finală”, a încheiat Susaeta.

Dinamo-Bilbao. Spaniolii, despre meciul din Europa League

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri