Fotbal intern

DINAMO. EXCLUSIV. Atacantul, OUT din lot pentru meciul cu Bilbao

FC Dinamo Bucureşti va juca împotriva formaţiei Athletic Bilbao, joi, de la ora 20:30, pe Arena Naţională, în primul meci din turul III preliminar din Liga Europa. ...
27.07.2017 | 00:00
DINAMO EXCLUSIV Atacantul OUT din lot pentru meciul cu Bilbao

FC Dinamo Bucureşti va juca împotriva formaţiei Athletic Bilbao, joi, de la ora 20:30, pe Arena Naţională, în primul meci din turul III preliminar din Liga Europa.

FANATIK.RO a aflat la ce jucător a renunţat Cosmin Contra pentru întâlnirea cu echipa din prima ligă din Spania.

DINAMO – BILBAO. Bawab, lăsat în afara lotului

Cosmin Contra, antrenorul formaţiei FC Dinamo Bucureşti, şi-a conturat primul unsprezece pentru meciul cu Athletic Bilbao şi a luat o decizie în ceea ce priveşte lotul “câinilor” pentru debutul în sezonul 2017-2018 din Liga Europa. FANATIK.RO a aflat că tehnicianul echipei din “Ştefan cel Mare” i-a transmis lui Tha’er Bawab că nu face parte din planurile sale pentru “duelul” cu Athletic Bilbao şi nu va fi inclus pe lista pentru acest meci.

DINAMO – BILBAO. “Armele” grele ale lui Contra

Mai mult, Cosmin Contra îşi doreşte să se bazeze pe serviciile unor jucători care au experienţă în fotbalul spaniol. Antrenorul echipei FC Dinamo Bucureşti îi păstrează în lot pe Paul Anton, jucător care a fost împrumutat în sezonul trecut de trupa “câinilor” la Getafe, dar şi Juan Albin, uruguayan care a evoluat pentru echipe din Spania precum Getafe şi Espanyol.

Lotul lui Dinamo pentru Liga Europa şi numerele purtate de jucători:

PORTARI

1. Laurenţiu Brănescu

12. Vlad Muţiu

26. Jaime Penedo

FUNDAŞI

3. Giorgos Katsikas

5. Ionuţ Nedelcearu

16. Oliva

28. Luka Maric

29. Jose Romera

MIJLOCAŞI

4. Sergiu Hanca

6. Azer Busuladzic

7. Steliano Filip

8. Tha’er Bawab

10. Paul Anton

18. May Mahlangu

20. Diogo Salomao

22. Alin Dudea

23. Ionuţ Şerban

24. Filipe Nascimento

31. Claudiu Bumba

ATACANŢI

9. Rivaldinho

17. Adam Nemec

19. Ionuţ Costache

Pe parcursul carierei, Tha’er Bawab a mai jucat pentru Real Madrid C, Bacelona B, CE L’Hospitalet, CF Alfaro, Gloria Bistriţa, Gaz Metan Mediaş, Ittihad Kalba, CS Universitatea Craiova, Steaua Bucureşti, Umm- Salal şi Dinamo Bucureşti.

Dinamo – Bilbao, joi, ora 20:30, în primul meci din turul III preliminar din Liga Europa, LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro. Returul dintre Athletic Bilbao şi FC Dinamo Bucureşti va avea loc pe 3 august, de la ora 21:45.

250.000 de euro este cota lui Bawab, conform transfermarkt