Fotbal intern

Dinamo – Bochum 1-1 meci amical în Spania. VIDEO. „Câinii” au fost egalați în partea secundă. Vali Lazăr a bifat primele minute de la revenire

18.01.2020 | 18:49
Dinamo  Bochum 11 meci amical in Spania VIDEO Cainii au fost egalati in partea secunda Vali Lazar a bifat primele minute de la revenire
ADVERTISEMENT

UPDATE, ora 18:50/ Dinamo a terminat la egalitate partida amicală cu VFL Bochum. Deian Sorescu a deschis scorul în prima parte, însă nemții au reușit să restabilească egalitatea în minutul 70.

Dinamo ajunge la al doilea rezultat negativ în perioada de pregătire din Spania, după înfrângerea cu Dynamo Dresda.

ADVERTISEMENT

Dinamo va juca al doilea meci de pregătire în cantonamentul din Spania împotriva lui Bochum, formație din liga a doua germană. În primul meci de pregătire, Dinamo a pierdut cu 0-1 în fața lui Dynamo Dresda. Meciul se va juca sâmbătă, 18 ianuarie, la ora 17:00.


UPDATE, 18 ianuarie, ora 18.27. Bochum egalează. Scorul este 1-1 în acest moment. Este minutul 70.

UPDATE, 18 ianuarie, ora 18:20/ Vali Lazăr a redebutat la Dinamo. Mijlocașul de bandă a intrat pe teren în minutul 63 al amicalului cu Bochum.

ADVERTISEMENT

UPDATE, 18 ianuarie, ora 17:28 / Deian Sorescu a deschis scorul în minutul 27 al partidei cu Bochum, după ce a executat impecabil o lovitură liberă de la marginea careului.


UPDATE 18 ianuarie, ora 17:11 / Valentin Lazăr este doar rezervă și poate debuta la Dinamo în repriza secundă, în timp ce Waly Diouf doar asistă la partidă și nu va fi introdus pe teren pentru a nu risca o accidentare.

ADVERTISEMENT

Diouf este cel mai recent transfer al „câinilor” și încă nu este pus la punct cu pregătirea, iar Dușan Uhrin nu vrea să îl forțeze.

Valentin Lazăr pe banca de rezerve la amicalul cu Bochum
Valentin Lazăr pe banca de rezerve la amicalul cu Bochum

Dinamo – Bochum LIVE VIDEO meci amical în Spania!

Echipa de start a lui Dinamo: Piscitelli – Moura, M. Popescu, R. Grigore, Skovajsa – N’Diaye – Mihaiu, Mrzljak, Fabbrini, Sorescu – D. Popa

ADVERTISEMENT

VFL Bochum este o formație din liga a doua din Germania, clasată pe locul 14 cu 20 de puncte acumulate, iar care în primul meci amical a câștigat cu 2-0 în fața lui MOL Fehervar.

La Dinamo au sosit în această iarnă Valentin Lazăr, Waly Diof și Lukas Skovajsa în timp ce din echipa „câinilor” au plecat Dan Nistor, Linas Klimavicius, Brito și Denis Ciobotariu.

Valentin Lazăr i-a transmis lui Dușan Uhrin că este apt de joc și și-ar dori să evolueze în amicalul cu Bochum, chiar dacă nu a avut prea mult timp la dispoziție să se acomodeze.

  • 30 de ani a împlinit Valentin Lazăr pe 21 august

Florin Prunea trage semnalul de alarmă: „Trebuie să ne autofinanțăm!”

Florin Prunea trage semnalul de alarmă și explică situația prin care trece Dinamo: „Am fost nevoiți să-l dăm pe Ciobi. Situația financiară este de așa natură încât trebuie să ne autofinanțăm”.

Venirea lui Butean și plecarea lui Ciobi sunt două chestiuni complet diferite. Vom vedea, Butean e un jucător pe care ni-l dorim, dar dacă el nu vrea, nu-l putem obliga”, a mai spus Florin Prunea.

„Se apropie perioada de licențiere și trebuie să ne facem un dosar beton pentru a nu avea emoții. Mai avem nevoie de bani. Pentru noi lucrurile sunt clare: trebuie să supraviețuim în primul rând și de aceeav trebuie să vindem”, a încheiat președintele lui Dinamo.

  • 750.000 de euro este cota de piață a lui Valentin Lazăr, conform transfermarkt.com
  • 1 prezență și un gol are Vali Lazăr în naționala României
ADVERTISEMENT