Fotbal intern

Dinamo s-a impus în meciul cu FC Botoşani! Salomao, eroul serii!

12.05.2018 | 23:19
Dinamo sa impus in meciul cu FC Botosani Salomao eroul serii
ADVERTISEMENT

Dinamo – Botoşani LIVE STREAM Liga 1 play-out este meciul zilei. Vezi toate detaliile complete ale meciurilor etapei și comentariul LIVE accesând aplicația de mai jos!

UPDATE, ora 23:20 / Dinamo a învins-o pe FC Botoşani, scor 2-0, în etapa a noua din play-out-ul din Liga 1 Betano. Diogo Salomao a marcat ambele goluri ale “câinilor”.

ADVERTISEMENT

UPDATE, ora 20:15 Avem echipele de start la derby-ul din play-out Ligii 1 Betano dintre Dinamo și FC Botoșani. La „câinii roșii” lipsesc veteranii Torje și Nemec și și-a făcut loc pe banca de rezerve mijlocașul Ionuț Șerban.

Dinamo va juca în următoarea formulă: Penedo – Corbu, Popescu, Katsikas, Olteanu – Hanca, Mahlangu, Nistor – Moldoveanu, Popa, Salomao

ADVERTISEMENT

Rezerve: Muțiu, Palic, Pesic, Șerban, Dudea, Maric, Romera

Echipe de start Dinamo-FC Botoșani
Echipe de start Dinamo-FC Botoșani

Partida din Ştefan cel Mare va fi arbitrată de către Andrei Antonie, urmând ca centralul să fie asistat la cele două linii de Bogdan Velicu şi Adrian Vornicu. George Rădulescu va fi arbitru de rezervă, iar observator a fost desemnat George Ionescu . Vezi aici ONLINE Dinamo – Botoşani

Dinamo – Botoşani LIVE STREAM Liga 1 play-out 

Etapa precedentă, formaţia din Ştefan cel Mare a bătut la Mediaş, pe Gaz Metan, cu scorul de 3-2, în ziua în care s-au împlinit doi ani de la moarte alui Patrick Ekeng, dinamovistul care şi-a pierdut viaţa pe teren în timpul meciului Dinamo – Viitorul Constanţa. După fiecare gol marcat de “câini”, aceştia au arătat un tricou pe care era o poză cu regretatul jucător camerunez.

ADVERTISEMENT

FC Botoşani a câştigat ultimul meci disputat, 2-1, cu Universitatea Craiova, în returul semifinalelor Cupei României, însă nu a fost suficient, după ce în partida tur echipa lui Devis Mangia s-a impus cu scorul de 5-1. În campionat, în runda trecută, moldovenii au bătut pe Juventus Bucureşti, în deplasare, la scor de neprezentare.

Echipele probabile:

Dinamo: Penedo – Corbu, Popescu, Katsikas, Olteanu – Hanca, Mahlangu, Nistor – Pesici, Moldoveanu, Salomao
Rezerve: Muţiu, Palic, Popa, Gheorghe, Dudea, Maric, Romera
Antrenor: Florin Bratu

ADVERTISEMENT

FC Botoşani: Pap – Acsinte, Burcă, Miron, Dumitraş – Oaidă, Rodriguez – Roman, Achim, Golofca – Axente
Rezerve: Cobrea, Tincu, Muşat, Fulop, Golubovic, Serediuc, Hazazi
Antrenor: Constantin Enache

Partida Dinamo – FC Botoşani se va disputa pe Ştefan cel Mare, de la ora 21:30, şi va fi transmisă în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT