Dinamo București, alături de Simona Halep înaintea meciului cu Serena Williams! Ce i-au urat „câinii”! VIDEO EXCLUSIV

CORESPONDENŢĂ DIN ANTALYA
Andrei Trifan    Cristi Coste   
în Simona Halep
20/01/2019, 22:59
Dinamo București, alături de Simona Halep înaintea meciului cu Serena Williams! Ce i-au urat „câinii”! VIDEO EXCLUSIV CORESPONDENŢĂ DIN ANTALYA
Dinamo Bucureşti, alături de Simona Halep înaintea partidei cu Serena Williams. Mesajul alb-roşilor pentru liderul WTA

Românca o va întâlni pe „bestia” din SUA luni dimineaţa, de la ora 10, ora României, pe Rod Laver Arena. Dinamo Bucureşti, alături de Simona Halep, înaintea partidei cu Serena Williams din optimile Australian Open 2019.

FANATIK a realizat un filmuleţ cu câţiva dintre fotbaliştii lui Mircea Rednic care o susţin pe Halep înaintea infernalului joc de pe hard-ul de la Antipozi. În frunte cu căpitanul Dan Nistor, aceştia i-au transmis liderului mondial WTA gândurilor lor bune în trei limbi: română, engleză şi franceză.

Dinamo Bucureşti, alături de Simona Halep: „Îţi dorim să câştigi! Toţi câinii sunt alături de tine!”

Aflată în cantonament în Antalya, acolo unde a obţinut prima victorie în amicalele din 2019, echipa Dinamo Bucureşti a ţinut să fie aproape de marea noastră sportivă înaintea partidei cu Serena Williams. Elevii lui Mircea Rednic au răspuns solicitării FANATIK şi i-au transmis Simonei gândurile lor bune.

Dani Popa, Jordan Mustoe, Dan Nistor, Reda Jaadi, Ricardo Grigore şi Deian Sorescu au încurajat-o pe Halep de la distanţă şi au promis că se vor uita la meciul din optimi, înaintea antrenamentului pe care îl au programat luni dimineaţă. Şi selecţionerul Cosmin Contra va urmări jocul dintre Halep şi Serena, aşa cum a mărturisit din tribunele arenei unde Dinamo a câştigat cu FK Liepaja.

Câţi bani a câştigat până acum românca la Melbourne

Disputa cu Serena Williams este aşteptată cu sufletul la gură de întreaga planetă a tenisului. WTA a făcut o prezentare de gală meciului pe care Simon Halep îl dispută pe Rod Laver Arena, fiind vorba despre confruntarea titanilor: liderul clasamentului versus eterna campioană. Este momentul de apogeu al Simonei sau revirimentul total al Serenei?

Indiferent de performanţa sportivă, Halep se poate bucura deja de un important câştig financiar. Astfel, ea va primi pentru accederea în optimile Australian Open un cec în valoare de 260.000 de dolari australieni, adică aproximativ 186.000 de dolari americani. Dacă va izbuti să o învingă pe Serena, Simona va primi 460.000 de dolari australieni, echivalentul a 330.000 de dolari americani!

Închide ×