Fotbal intern

Dinamo București – Dinamo Moscova 0-2. „Câinii” încheie cu o înfrângere cantonamentul din Antalya. Video

Dinamo Bucuresti  Dinamo Moscova 02 Cainii incheie cu o infrangere cantonamentul din Antalya Video

Dinamo București a încheiat cu o înfrângere cantonamentul din Antalya, pierzând cu 0-2 în fața rușilor de la Dinamo Moscova. „Câinii” au suferit trei eșecuri în patru jocuri amicale disputate în Turcia, impunându-se doar cu Liepaja. 

Rușii au înscris un gol superb în minutul 37, iar apoi și-au dublat avantajul în primele minute din partea secundă, profitând de o eroare în apărarea echipei lui Mircea Rednic.

Primul meci oficial pentru Dinamo din 2019 va fi luni, 4 februarie, cu Poli Iași.

Aici poți revedea meciul

Min. 70 – Același Nistor șutează periculos din lovitură liberă, dar portarul advers respinge în lateral

Min. 70 – A plouat puternic în Antalya și în această zi

Dinamo Bucuresti - Dinamo Moscova. A plouat puternic în repriza secundă
Dinamo Bucuresti – Dinamo Moscova. A plouat puternic în repriza secundă

Min. 83 – Intervenție bună a lui McDermott

Min. 68 – Șut puternic al lui Nistor, mingea se duce direct în bară!

Min. 66 – Moment inedit pe teren. Arbitrul se accidentează, iar medicii lui Dinamo București îi oferă îngrijiri medicale

Min. 60 – Acțiune bună a dinamoviștilor. Sorescu șutează pe poartă, după o pasă excelentă a lui Nistor

Min. 49 – Dinamo Moscova înscrie din nou, profitând de o mare gafă în apărarea „câinilor”. Marchează Lacevich

Min. 45 – Rușii au cerut penalty după o împingere în careu a lui Sorescu, dar arbitrul a lăsat jocul să continue.

Min 37: Dinamo Moscova a deschis scorul printr-o reușită de excepție a lui Evgeni Markov.

UPDATE, ora 16:00. Start în meciul dintre Dinamo Bucureşti şi Dinamo Moscova: McDermott – Sorescu, Ciobotariu, Grigore, Aliji – Filip – Salomao, Ait-Atmane, Nistor, Jaadi – Montini


Dinamo București va întâlni Dinamo Moscova în ultimul amical al cantonamentului din Antalya. Partida va începe de la ora 16:00, ora României, iar întâlnirea contra formației din capitala Rusiei îi va da oportunitatea lui Sean McDermott să debuteze pentru „câini”. Partida dintre Dinamo București și Dinamo Moscova va putea fi urmărită live video și pe FANATIK.

Dinamo a jucat până acum trei amicale în Antalya. Primele două partide au fost slabe pentru formația din Ștefan cel Mare. Elevii lui Mircea Rednic au pierdut cu 0-2 în fața lui Hajduk Split și cu 0-3 în fața elvețienilor de la FC Sion. În a treia partidă, Dinamo s-a chinuit destul de serios cu letonii de la FK Liepaja pe care i-a învins cu 3-2, după un hat-trick semnat de Daniel Popa. De partea cealaltă, Dinamo Moscova se află la al doilea amical din acest cantonament, după meciul jucat în urmă cu cinci zile împotriva celor de la Pogon Szczecin și terminat cu scorul de 3-1.

Daniel Popa a înscris un hat-trick în ultimul amical al lui Dinamo

Sean McDermott va debuta în partida Dinamo București – Dinamo Moscova

Partida împotriva rușilor îi va oferi șansa debutului lui Sean McDermott, cel care este anunțat titular înaintea amicalului. Într-un interviu acordat pentru FANATIK, Mircea Rednic a vorbit despre calitățile care îl scot în evidență pe McDermott:

„Aveam două posibilități: un portar cu experiență de la Livorno, care avea vreo 150 de meciuri și McDermott. A avut de spus și antrenorul cu portarii. Și mie mi-a plăcut. Îmi plac genul de portari care au și joc bun de picior, nu sunt foarte înalți, au și reflexe. Cred că se pretează pe campionatul nostru. În opinia mea, cel mai bun portar din Liga 1 e Pigliacelli, de la Craiova. McDermott are aceleași calități și la sfârșit am ales, chiar dacă era mai scump. Am zis hai să facem sacrificii. A și jucat acolo, e și echipa națională, are și vârsta 25 față de 35 de ani și până la urmă am ales această decizie.”

Dinamo București – Dinamo Moscova, live text FANATIK. Debutul lui Sean McDermott

Primul 11 al lui Dinamo împotriva echipei din Rusia este următorul: McDermott – Sorescu, Ciobotariu, Grigore, Aliji – Filip – Salomao, Ait-Atmane, Nistor, Jaadi – Montini. Partida dintre Dinamo București și Dinamo Moscova va putea fi urmărită live video și pe FANATIK.