Fotbal intern

Dinamo București, eșec în primul amical din Spania! ”Câinii” învinși de echipa de pe ultimul loc din 2.Bundesliga. VIDEO

Dinamo Bucuresti esec in primul amical din Spania Cainii invinsi de echipa de pe ultimul loc din 2Bundesliga VIDEO
ADVERTISEMENT

Aflată în cantonament în Spania, Dinamo evoluează miercuri, de la ora 16:30, în primul amical din stagiul de pregătire. În fața elevilor lui Dusan Uhrin vor sta nemții de la Dynamo Dresda, ultimul loc din 2.Bundesliga.


UPDATE, 15 ianuarie, ora 18:23 / Dinamo a pierdut primul meci amical din stagiul de pregătire din Spania. ”Câinii” au fost învinși cu 1-0 de Dynamo Dresda, formație aflată pe ultimul loc în 2.Bundesliga. Golul nemților a fost marcat din penalty de Patrick Ebert în minutul 23.

ADVERTISEMENT

Antrenorul Dusan Uhrin a început meciul în următoarea formulă de echipă: Straton – Moura, D. Ciobotariu, M. Popescu, Skovajsa – Răuță, N’Diaye – Moldoveanu, Fabbrini, Sorescu – D. Popa. În repriza a doua au jucat Piscitelli – I. Șerban, Bejan, R. Grigore, Corbu – I. Filip – Mihaiu, Mrzljak, Bani, Sin – Perovic.


Dinamo București – Dynamo Dresda amical. LIVE Video. ”Câinii”, la primul meci de pregătire în Spania

Echipa de start pregătită de Dusan Uhrin: Piscitelli – Moura, D. Ciobotariu, M. Popescu, Skovajsa – Răuță, N’Diaye – Moldoveanu, Fabbrini, Sorescu – D. Popa.

ADVERTISEMENT

Meciul de pregătire Dinamo București – Dynamo Dresda se va juca pe “Stadio la Cala” de lângă Marbella.

Dinamo București – Dynamo Dresda amical. LIVE Video https://fntk.ro/mgyx7

Dinamo București – Dynamo Dresda amical. LIVE Video https://fntk.ro/mgyx7

Gepostet von Fanatik.ro am Mittwoch, 15. Januar 2020

Dinamo, cantonament de 10 zile în Spania

Dinamo întreprinde, în perioada 13-23 ianuarie, un cantonament în Spania, acolo unde va avea parte de patru meciuri amicale. Benahavis este locul în care va pregăti Dusan Uhrin formația sa pentru 2020.

ADVERTISEMENT

Benahavis este o localitate situată la doar 10 kilometri de locul unde au fost cantonați dinamoviștii în această vară, când au stat la Marbella.

De această dată ”câinii” nu se vor mai antrena la Marbella Footbal Center, ci vor beneficia de un teren de antrenament chiar lângă hotelul unde vor fi cazați.

ADVERTISEMENT

În stagiul de pregătire din Spania, Dinamo va mai susține alte trei meciuri amicale, după următorul program:

  • 18 ianuarie: Dinamo București – Bochum (Germania 2, locul 14)
  • 20 ianuarie: Dinamo București – Osijek (Croația 1, locul 4)
  • 22 ianuarie: Dinamo București – Krasnodar (Rusia 1, locul 2)

Dinamo va relua meciurile din campionat pe 1 februarie 2020, odată cu meciul din ”Ștefan cel Mare” contra celor de la Astra Giurgiu.

După 22 de etape, ”câinii” sunt pe locul 9 în clasament, cu 28 de puncte, la șapte în spatele primului loc de play-off ocupat de FC Viitorul.

ADVERTISEMENT